Actualitati in pediatrie
84,00 lei
120,00 lei (-30%)

Actualitati in pediatrie

Actualitati in pediatrie
-30%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Pediatrie
Preț: 84,00 lei
120,00 lei (-30%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Actualitati in pediatrie Vol I + Vol II - Valeriu Popescu.

Elaborarea lucrarii „Actualitati in Pediatrie” are la baza invatamintele unei indelungate experiente clinice si didactice de peste 55 de ani si a unei neintrerupte informari stiintifice.

Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.

Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medicina moderna: genetica de tip clasic, imunologia, tehnologia imaginistica si, in prezent, biologia moleculara (transplantul de celule stem, terapia genica si farmacogenomica), cunoscandu-se faptul ca nici o alta specialitate medicala nu a beneficiat mai mult ca pediatria de aceste progrese.

De asemenea, beneficiaza de o iconografie demonstrativa (radiologica, hematologica, histopatologica, imagistica – ecografie transfontanelara, CT-scan, MRI – precum si de o serie de tabele, protocoale terapeutice – toate completand valoarea lucrarii.
In acest mod, utilitatea acestui volum este evidenta, scopul final fiind un sprijin eficient in informarea pediatrilor si in primul rand al celor in plina formare profesionala.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1448 sec