Adio, nobili! (Colectia cadril)

Adio, nobili! (Colectia cadril)
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Christine Gräfin von Brühl provine din familia contelui Heinrich von Brühl, caruia Dresda ii datoreaza terasa cu acelasi nume. S-a nascut pe 31 decembrie 1962, la Accra, in Ghana, si a crescut ca fiica de diplomati in Ghana, la Londra si Singapore. Tatal ei este Dietrich Graf von Brühl si mama ei Maria Oktavia Gräfin von Waltburg zu Wolfegg und Waldsee. In prezent este jurnalista si autoare de carti cu un enorm succes. Sa nu uitam, Noblesse oblige!

Dragostea nu cunoaste limite. Asa sa fie? O farsa adorabila despre granitele dintre castele secolului XXI si cum pot fi ele incalcate: povestea aventuroasa a unei iubiri, in sine imposibile, dintre o aristocrata din Suabia si un artist din Dresda, ale caror fundaluri familiale si culturale nu ar putea fi mai diferite.

...De fapt, nu avea nici cea mai mica intentie sa se casatoreasca pentru ca o aristocrata catolica ar trebui, firesc, sa contracteze un mariaj, pe cat posibil, cu un nobil de aceeasi confesiune, asa cum impune nu numai traditia, ci si eternul Almanah Gotha.
Dar ce e de facut daca nu apare nimeni potrivit, care, pe deasupra, sa o mai si iubeasca?
O carte despre palate in care trage curentul, despre nobili care se fataie fara rost, despre partide de vanatoare, sejururi si socri indignati.
O societate paralela, atat de aproape de noi, despre care cunoastem insa atat de putin.Adio nobili

 

 

Christine Gräfin von Brühl
ilustratia copertei: Irina Dobrescu
135 x 210 mm; 232 pp.
Anul aparitiei: 2013
brosata, cu clape

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1074 sec