Animalariul universal al Profesorului Revillod (Carte cartonata, cu spiralare)

Animalariul universal al Profesorului Revillod (Carte cartonata, cu spiralare)
-25%
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 37,43 lei
49,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

21 de planse de Javier Sáez Castán, inspirate de insemnarile Profesorului Revillod din calatoriile sale prin regiunile salbatice ale Pamantului, comentate de Miguel Murugarren, traduse de Mihai Moroiu si revazute de Dumitru Murariu.

TEZAURUL ZOOLOGIEI MODERNE care iti dezvaluie 4096 de specii si cateva observatii despre ele facute cu acuratete. Gratie perseverentei autorului, Animalariul universal al Profesorului Revillod se bucura de o deosebita recunoastere si de NENUMARATE PREMII DECERNATE LA EVENIMENTE INTERNATIONALE.

Animalariul pe care tu, prietenul meu cititor, il tii in mana, este riguros din punct de vedere stiintific si, in acelasi timp, amuzant. Bucura-te de aceasta selectie de„souvenirs zoologiques“ a profesorului Revillod, alcatuita pe baza insemnarilor pe care el insusi le-a facut in cursul calatoriilor sale de-a lungul si de-a latul continetelor.

Fiecare pagina este impartita in trei segmente care pot fi rasfoite independent. Astfel, din combinatiile nascute intre animale, prin simpla intoarcere a segmentelor, vei avea propria ta gradina zoologica, plina cu 4096 de specii fantastice, care apar cand hotarasti tu si dispar imediat ce dai mai departe. Tu esti stapanul!

„Am strabatut mari si tari de nimeni stiute, m-am catarat pe creste si am cercetat continente, am calatorit cu trenul si cu balonul, iar in tot acest rastimp m-am lasat calauzit de un singur gand, care apare, mandru, pe emblema Universitatii din Bratislava: La Scienco, torco kaj grido da Homaro. Da, stiinta este purtatoarea de torta care arata omenirii calea. Ea este lumina civilizatiei. Am sadit acest mesaj ca pe o samanta in toate taramurile in care am fost purtat de misiunea mea. Bucurati-va, prieteni, de mostenirea lasata voua!“ - Profesor Revillodilustratii: J.S. Castán
traducere: Mihai Moroiu
consultant stiintific: Dumitru Murariu
carte cartonata, cu spiralare
180 x 135 mm; 40 pp.
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Carti diverse - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1193 sec