Arina Damian - Comunicare in limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a II-a (conform noii programe nr. 3418/2013)

Arina Damian - Comunicare in limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a II-a (conform noii programe nr. 3418/2013)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Literatura
Preț: 12,97 lei
15,26 lei (-15,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest auxiliar este un instrument complet si necesar pentru elevul de clasa a II-a, continan suficiente exercitii pentru fixarea  si aprofundarea cunostintelor la limba romana. In plus, la fiecare lectie sunt oferite notiuni de teorie, explicate pe intelesul copiilor si modele de rezolvare a exercitiilor.

Totul este construit gradual, de la simplu la complex, cu grade de difilcutate diferite, astfel ca orice elev are ce lucra: atat cel care face aprofundare cat si cel care vrea performanta, care doreste dezvoltarea creativitatii sau se pregateste pentru concursurile scolare.

Auxiliarul abordeaza toate continuturile din noua programa pentru clasa a II-a, incluzand si notiuni teoretice si exercitii aplicative legate de textul nonliterar/informativ, biletul, afisul, cartea si revista clasei.

De asemenea, au fost explicate o multime de noi ortograme (unele dintre ele sunt optionle, invatatorul avand de unde alege).

Auxiliar didactic realizat in conformitate cu noua programa pentru clasa a II-a, avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice prin ordinul nr. 3418/19. 03. 2013Nr. de pagini: 120
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1424 sec