Arta de a vinde arta - Povestea celui mai spectaculos dealer de arta al tuturor timpurilor - Duveen

Arta de a vinde arta - Povestea celui mai spectaculos dealer de arta al tuturor timpurilor - Duveen
-25%
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Pagini: 248
Categoria: Altele

DESCRIERE

S. N. Behrman (1893-1973), fiu de bacan, a studiat artele teatrale la Harvard si la Columbia University. Inainte de a avea succes ca dramaturg, a lucrat la The New York Times, pentru rubrica Raspunsuri la intrebarile cititorilor, dar a fost dat afara dupa ce s-a descoperit ca raspundea la propriile sale nedumeriri, deoarece tot el era cel care punea intrebarile.

S I M P L U   S I   B R I L I A N T:   D U V E E N!
C U   I D E E A   L U I   S I M P L A   S I   B R I L I A N T A:
E U R O P A   A V E A   A R T A   S I   A M E R I C A   A V E A   B A N I.

Duveen, a opta minune a celor sapte arte, un maestru al gustului si al culturii secolului XX. Inventatorul nemuririi prin arta, cel mai mare vizionar si dealer de arta al tuturor timpurilor, a gandit National Gallery din  Washington inca inainte de a exista o singura colectie, din momentul in care i-a venit marea idee: sa educe gusturile celor bogati. Si a inventat o noua specie umana: viitorii donatori de arta. Oameni putred de bogati, carora le putea vinde celebre lucrari de arta, si care, la randul lor, isi cumparau astfel cu generozitate si nemurirea, devenind la momentul potrivit donatori. O noua specie umana, care a dat nastere unor noi asezari: muzeele!

P O V E S T E A   C E L U I   M A I   S P E C T A C U L O S   D E A L E R   D E   A R T A
A L   T U T U R O R   T I M P U R I L O R.

Constable, Gainsborough, Botticelli, Goya, Velázquez, Rubens, Rembrandt, Lippi, Rafael, Perugino, Giorgione, Vermeer, van Dyck, Reynolds, sute si sute de capodopere au luat drumul Americii si au rafinat un continent.

I S T O R I A   M A R I L O R   C O L E C T I I   D E   A R T A,   D E S A V A R S I T
D E   S P I R I T U A L A   S I   C U M P L I T   D E   O N E S T A.

Nr. de pagini: 248
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.