Atlas geografic pentru micul explorator clasa IV-a - Marian Ene

Atlas geografic pentru micul explorator clasa IV-a - Marian Ene
-5%
Autor:
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Categoria: Altele
Preț: 14,25 lei
15,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Atlas geografic pentru micul explorator clasa IV-a.
 
Iti place sa explorezi, sa descoperi, sa intelegi lumea din jur? Atunci ai gasit suportul perfect! Pentru ca acesta este primul Atlas elaborat in conformitate cu noua Programa scolara pentru disciplina Geografie, clasa a IV-a (aporbata prin OM nr. 5003 din 02. 12. 2014), schemele si hartile urmarind succesiunea fireasca a continuturilor si a temelor sugerate de Programa. Atlasul poate fi utilizat independent de manualul folosit la clasa.

Este cel mai modern auxiliar de acest tip, care actualizeaza toate datele statistice si stiintifice referitoare la Romania, la Europa, la planeta Pamant si Sistemul Solar, oferind cele mai simple solutii grafice si vizuale (inclusiv modele 3D) pentru intelegerea fenomenelor geografice contemporane.

Este primul Atlas pentru ciclul primar care contine planse explicative despre ce este, cum se realizeaza si cum se"citeste" o harta.

Cu ajutorul planselor si al hartilor vei descoperi, de la inceput, orizontul apropiat si orizontul local, apoi iti vei largi"perspectiva" asupra tarii noastre, Romania; mai depare, vei survola continentul pe care traim, Europa! Privind tot de mai sus, vei descoperi planeta Pamant si iti vei incheia explorarea navigand printre planetele Sistemului Solar.

Nr. de pagini: 64
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1894 sec