Auto Test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere,, 13 din 15”

Auto Test - Obtinerea si redobandirea permisului de conducere,, 13 din 15”
-30%
Anul publicării: 2015
Pagini: 148
Categoria: Carti diverse
Preț: 19,95 lei
28,50 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Auto Test – Optinerea si redobandirea permisului de conducere,, 13 din 15” Cuvant inainte.
Lucrarea de fata se adreseaza in special celor care poseda permis de conducere, dar carora, din diverse motive, noile modificari ale legislatiei rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute, Mai exact, cartea se doreste a fi un instrument care ajuta posesorul de permis sa-si reactualizeze cunostintele rutiere teoretice. Foarte multi dintre posesorii de permis de conducere stiu ca legislatia europeana in materie a suferit modificari in ultimii ani si ca, din acest motiv, si legislatia romaneasca a trebuit sa fie adaptata noilor reglementari. De asemenea tot in context European, fiecare posesor de permis de conducere trebuie sa contribuie la realizarea dezideratului primordial, acela de a diminua substantial numarul si consecintele accidentelor rutiere.
Cuprinde:
• Explicatii teoretice
•Intrebari, teste
• Legislatie rutiera
Anul aparitiei: 2015
Format: 14. 8x22. 8
Nr. pagini: 148

REVIEW-URI

Rating general
5
3 review-uri
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Am citit multe comentarii despre aceasta cartulie...eu pot sa va spun ca desi la prima "citire" mi se pareau multe intrebari "dubioase", dupa ce m-am documentat, am obs ca NU EXISTA INTREBARI GRESITE si mai mult cam tot ce pica in testele de la exam pt redobandirea permisului se afla in aceasta carte...deci pe mine m-a ajutat foarte mult: am citit-o de 2 ori si am luat 15 din 15 fara emotii...asadar CUMPARATI-O CU INCREDERE !!!
5
este buna cartea,ca am invatat si eu dupa aceasta carte si am luat examenu din prima. cumparatio ca este de folos,99% din intrebari se regasesc si in chestionarele de l politie
5
nu pot sa ma pronunt inca, am facu intrebarile si acum urmeaza sa vad ce voi face la examen, o sa revin maine cu un comentariu :)

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1224 sec