Bac 2012 limba si literatura romana. Bacalaureat 2012 limba si literatura romana, proba scrisa, proba orala

Bac 2012 limba si literatura romana. Bacalaureat 2012 limba si literatura romana, proba scrisa, proba orala
-5%
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat
Preț: 28,50 lei
30,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Volumul de fata se doreste a fi un auxiliar util elevilor care pregatesc examenul de bacalaureat 2012. Cartea contine 40 de teste insotite de sugestii de rezolvare, realizate in conformitate cu programa elaborata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Centrul National de Evaluare si Examinare, aprobata prin Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 3753/2011.

Testele au fost concepute astfel incat sa poate fi rezolvate in intervalul celor 180 de minute de lucru efectiv prevazut de metodologia examenului. Un dictionar de termeni literari, posibil a fi utilizati in cadrul probei scrise, si un numar de sugestii si recomandari privind rezolvarea subiectelor (vizand structura subiectelor, dar mai ales utilizarea adecvata a verbelor de,, comanda") completeaza aceasta sectiune.

Pentru o mai buna informare a candidatilor, reproducem, de asemenea, programa examenului de bacalaureat la disciplina limba si literatura romana, grila descriptorilor competentelor, lingvistice de comunicare orala, insotita de 20 de modele de subiecte, precizarile privind competentele de evaluat subiectele de examen din sesiunile vara si toamna 2011, insotite de baremele de evaluare si de notare.

Autori: Florin Ionita, Monica Columban, Horia Corches, Marinela Lascar, Liliana Paicu, Mihail Stan
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 352 Mai multe detalii despre cartea Bacalaureat Limba si Literatura Romana 2012
Vezi și alte cărți: Bacalaureat 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1222 sec