Cerneala - Singura carte care se citeste cu inima (Trias de Bes Fernando)

Cerneala - Singura carte care se citeste cu inima (Trias de Bes Fernando)
-25%
Anul publicării: 2014
Categoria: Proza Diversa
Preț: 21,60 lei
28,80 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fernando Trías de Bes s-a nascut la Barcelona, in 1967. A publicat pana in prezent Norocul, Vanzatorul de timp, Cartea neagra a intreprinzatorului, Omul care si-a schimbat casa pe o lalea, Miliarde de scoici, Relatari absurde, Cuvinte sub apa marii, Colectionarul de sunete si Povestea care ma descrie.

Un librar din orasul german Mainz. Un matematician specialist in formule exacte. Un corector stilistic incapabil sa mai creeze un text. Un editor care nu a citit niciodata un volum pana la capat. Si un tipograf in stare sa imprime cu o cerneala care dispare de indata ce literele au fost citite.  Si astfel, cu simplitatea unei idei fantastice, singura carte care se citeste cu inima va fi, in cele din urma, tiparita.

„Cand termini de citit Cerneala, iti simti degetele pline de literatura si paginile cartii impregnate de gratitudine. O frumoasa metafora despre esenta literara a fanteziei umane.“ - FERNANDO IWASAKI

„Un omagiu pentru lumea cartilor, o poveste despre dorinta de a da sens vietii prin cuvant. Cerneala n-a fost niciodata mai necesara ca astazi. Spre a nu fi data uitarii imensa putere a cuvintelor.“ - JOSÉ CARLOS SOMOZA

„Un calcul rapid al probabilitatilor l-a facut sa aleaga dreapta, fara sa-si dea seama ca, in felul acesta, se intorcea la promenada Rinului, pe care dorise s-o ocoleasca. Daca ar fi luat-o la stanga, nu l-ar fi cunoscut niciodata pe Johann Walbach. A strabatut patru strazi si, cand a intrat pe a cincea, s-a trezit in fata librariei. Matematicianul s-a simtit cuprins de un fior. S-a oprit. A incercat sa desluseasca titlurile cartilor expuse, insa imperfectiunile geamului actionau asemenea unei lupe, iar literele aurii tiparite se curbau ca-ntr-un vis. S-a indepartat putin si si-a ridicat privirea, ca sa citeasca firma librariei: Cerneala.
Dinauntru, parea ca il cheama ceva.
A intrat.“ - FERNANDO TRÍAS DE BESNr. de pagini: 184
Anul aparitei:  2014
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Cerneala - Singura carte care se citeste cu inima

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1420 sec