Codul penal. Comentat si adnotat. Editie revizuita, adaugita si actualizata cu modificarile aduse prin Legea nr. 278/2006.

Codul penal.  Comentat si adnotat. Editie revizuita, adaugita si actualizata cu modificarile aduse prin Legea nr.  278/2006.
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 696
Categoria: Penal
Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Codul penal. Comentat si adnotat. Editie revizuita, adaugita si actualizata cu modificarile aduse prin Legea nr. 278/2006.

Prezenta lucrare cuprinde comentarea si adnotarea fiecarui text atat din partea generala, cat si din partea speciala a Codului penal al Romaniei.
In lucrare se trateaza institutiile fundamentale de drept penal, sunt analizate textile de lege si sunt infatisate in acelasi timp, unele problem controversate din literature de specialitate si jurisprudenta, exprimandu-ne, unde a fost cazul si propriul nostrum punct de vedere.
La elaborarea lucrarii s-a tinut seama de multiplele modificari legislative intervenite inainte si indeosbi dupa decembrie 1989, ca urmare a schimbarilor politice si socio-economice ce au avut loc in societatea romaneasca, precum si de reglementarile international in materie.
Lucrarea de fata se adreseaza, deopotriva, magistratilor, jurisconsultilor, cadrelor de politie, studentilor de la facultatile de drept, de stat si particulare, precum si publicului interest.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1409 sec