Culegere de exercitii si probleme, pentru clasa a V-a de Ioan Pelteacu (Aprobat OMEN nr. 3022/08. 01. 2018)

Culegere de exercitii si probleme, pentru clasa a V-a de Ioan Pelteacu (Aprobat OMEN nr. 3022/08. 01. 2018)
-18%
Preț: 18,04 lei
22,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Culegerea de Matematicӑ pentru clasa a V-a de la Editura Aramis este un instrument de lucru optim, care dezvolta continuturile ultimelor manuale, in pas cu prevederile noii programe, completand si nuantand cunostintele acumulate. Culegerea contine la fiecare capitol si o sinteza a partii teoretice, iar acolo unde programa permite anumite extinderi, elevii au ocazia de a invata lucruri noi, largindu-si astfel aria cunostintelor.


Lucrarea pӑstreaza structura manualului, iar exercitiile si problemele sunt prezentate de la simpla si directa aplicare a notiunilor si regulilor pana la utilizarea lor ingenioasӑ si inovatoare.

Cartea se adreseaza tuturor elevilor din gimnaziu, cu precӑdere elevilor de clasa a V-a, si are ȋn vedere pregӑtirea diferentiatӑ a acestora, fiecare gӑsind o mare diversitate de exercitii pentru lucru suplimentar, acasӑ si ȋn clasӑ.

Ca si manualul, culegerea contine teste, precum si modele de lucrӑri scrise. Rostul lucrarii este sӑ vinӑ ȋn sprijinul elevilor, pӑrintilor si profesorilor care vor ca pregӑtirea sӑ fie temeinicӑ si ȋn pas cu viata de zi cu zi.

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2018

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.