Cum sa NU scrii un roman. Arta greselilor - Colectia savoir - vivre

Cum sa NU scrii un roman. Arta greselilor - Colectia savoir - vivre
-25%
Anul publicării: 2013
Categoria: Proza Diversa
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Howard Mittelmark a lucrat pentru agenti literari si editori de carte sau de presa, in diverse functii editoriale. Cronicile de carte si eseurile sale au aparut in The New York Times, The Washington Post, The Philadelphia Inquirer, International Herald Tribune, Hollywood Reporter si in multe alte publicatii.
A scris romanul Age of consent si o intreaga serie de carti de stiinta pentru copii. In calitate de ghost-writer s-a implicat activ in zeci de romane si de memorii, inclusiv in doua bestselleruri New York Times.

Sandra Newman este autoarea celebrului volum Lit Kit, o moderna si nonconformista istorie a literaturii universale. Apoi a scris doua romane, Cake si The Only Good Thing Anyone Has Ever Done (finalist la Guardian First Book Award, editia din Marea Britanie). Memoriile ei, Folk Tales of the Rich, au aparut la Random House. A predat creative writing la Temple University, Chapman University, The University of Colorado, The Unterberg Poetry Center si la Gotham Writers’ Workshop. Proza, eseurile, conferintele si cronicile ei apar in Harper’s, Conjunctions, Salmagundi, The Observer si Express (UK) si sunt difuzate la BBC Radio 3 si 4.


Autor(i) : Sandra Newman
Nr. de pagini : 312
Anul aparitei :  2013
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Cum sa NU scrii un roman. Arta greselilor (Colectia savoir - vivre)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1377 sec