Daniela Stanica - Matematica si Stiinte, ghid de pregatire pentru evaluare nationala la finalul clasei a VI-a (contine 28 de teste originale)

Daniela Stanica - Matematica si Stiinte, ghid de pregatire pentru evaluare nationala la finalul clasei a VI-a (contine 28 de teste originale)
-15%
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Examenul de Evaluare Nationala organizat la sfarsitul clasei a VI-a constituie un instrument fundamental de remediere/dezvoltare/orientare, care ofera informatii diagnostice si prognostice in vederea orientarii si optimizarii invatarii.
Evalaurea Nationala 2015 la finalul clasei a VI-a - matematica si stiinte este ghidul complet al pregatirii examenului de Evaluare Nationala, acoperind integral problematica de matematica si stiintele naturii din clasele a V-a si a VI-a, dar si un instrument de masura a gradului de pregatire in vederea acestui examen.
Fiecare test este insotit de o fisa de evaluare, utila profesorului, pentru evaluarea curenta sau pentru examen, dar si elevului.

Prezenta lucrare este un auxiliar didactic care intruneste toate conditiile unui ghid de pregatire a examenului de Evaluare Nationala la finalul clasei a VI-a, pentru aria curriculara Matematica si Stiinte ale naturii:

- respecta programa scolara in vigoare;
- include subiecte date in anii scolari anteriori si variante propuse pentru Evaluarea Nationala;
- testele originale construite dupa structura propusa de CNEE;
- itemii insotiti de coduri de evalure;
- cuprinde bareme de corectare si solutii pentru toate subiectele;
- are fiecare test urmat de o fisa de evaluare, utila pentru urmarirea progresului scolar.


Autori: Daniela Stanica, Catalin Stanica, Gina Suchea, Liliana Iacob
Anul aparitiei: 2015
Nr. de pagini: 304

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.