David R. Hawkins MD, Ph.D. - Transcenderea nivelurilor constiintei. Scara spre Iluminare

David R. Hawkins MD, Ph.D. - Transcenderea nivelurilor constiintei. Scara spre Iluminare
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 352
Format: 15x23
Categoria: Spiritualitate
Preț: 33,15 lei
39,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pornind de la deja binecunoscuta hartă a nivelurilor conştiinţei prezentată de autor încă din 1995, Transcenderea Nivelurilor Conştiinţei se întoarce la explorarea expresiilor şi limitărilor inerente ale eului, oferind totodată explicaţii detaliate cu privire la modul în care acestea pot fi depăşite. Mai degrabă un manual practic pentru înţelegerea comportamentelor umane din punct de vedere psihologic şi social, această carte uşurează cercetarea celor porniţi în studierea conştiinţei. Precum şi în cazul celorlalte cărţi ale doctorului Hawkins, nivelul de conştiinţă al cititorului sporeşte prin simpla expunere la materialul prezentat în această carte. Acest fapt deschide calea spre eliberarea de suferinţa proprie, dar şi a altora, ducând la împlinirea scopului lucrării: facililitarea procesului iluminării cititorului.

David R. Hawkins M.D., Ph.D. este recunoscut în toată lumea ca un învăţător important al Căii Iluminării. Experienţa sa cuprinde mai bine de 50 de ani de practică psihiatrică. Este totodată un cercetător recunoscut în domeniul naturii conştiinţei şi prezintă conferinţe pe această temă în toată lumea.
Propria sa evoluţie spirituală este descrisă în lucrările anterioare, fiind redată pe scurt şi în lucrarea de faţă la capitolul „Despre Autor”.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1028 sec