Dictatura gastronomica. 1501 feluri de mancare

Dictatura gastronomica. 1501 feluri de mancare
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Gastronomie
Preț: 30,00 lei
40,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Dictatura gastronomica. 1501 feluri de mancare de Constantin Bacalbasa

Dupa 75 de ani, cea mai spectaculoasa carte de bucate a Romaniei interbelice, despre care Pastorel Teodoreanu spunea ca este"un monument gastronomic", va porni din nou pe drumul catre cititori. Dictatura gastronomica. 1. 501 feluri de mancare a lui Constantin Bacalbasa este ingrijita, prefatata si imbogatita cu sute de note si de anecdote de Simona Lazar - editor al"Jurnalului de bucatarie", suplimentul de succes al"Jurnalului National".
"O carte despre… regimuri totalitare. O carte despre cea mai perfida dintre dictaturi si, totusi, singura care– bine dozata– ne poate induce stari de rafinata placere! Vi se pare o contradictie in sensuri? Ei, bine, o astfel de dictatura exista, e cea mai veche si cea mai longeviva dintre dictaturile lumii. Si asta a remarcat-o acum trei sferturi de veac unul dintre cei mai harnici memorialisti ai epocii sale, jurnalistul Constantin Bacalbasa. Este vorba, daca nu ati ghicit pana acum, despre Dictatura gastronomica!
Simona Lazar

REVIEW-URI

Rating general
3
2 review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
1
E foarte buna editia de la Editura Cartex! De departe cea mai buna carte de bucate publicata in ultimii ani. Spre deosebire de editia roz (puah! oribila culoare!) de la Editura Trei, cea publicata la EDitura Cartex are nu doar avantajul pretului, ci si o multime de note si anecdote, care fac din ea si o excelenta carte de cititi, in vreme ce mancarea forfoteste pe foc.
5
Scriitura lui Bacalbasa este desavarsita iar editia de la Cartex e intradevar interesanta!
Created in 0.1216 sec