Doamnele de marti - Monica Peetz Colectia cadril

Doamnele de marti - Monica Peetz Colectia cadril
-25%
Anul publicării: 2013
Categoria: Romane
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Monika Peetz s-a născutîn 1963,în Germania. A studiat germanistica,ştiinţele comunicăriişi filozofia la Universitatea din München. După excursuriîn advertising,în dramaturgieşiîn lumea editorială, din 1990 este redactor la Bayerischer Rundfunkîn redacţia de film, iar din 1998 a devenit autoare de romane cu un imens succes.

Volumul Doamnele de marţi s-a vândutîn peste opt sute de mii de exemplareîn numai jumătate de an,în Germania,şi a fost publicatîn douăzecişi trei deţări.

„Minciunile sunt ca bumerangul. Seîntorcşiîl lovesc pe cel care le-a lansatîn lume, ca săîmpiedice un răuşi mai mare. Uneori imediat, alteori după ceva timp.“ - Monika Peetz, Doamnele de marţi

Cinci doamne, cinci prietene. Cu cincisprezece aniîn urmă, după absolvirea unui curs de limba franceză, cele cinci doamne au hotărât să bea un pahar la Le Jardinşi de atunci seîntâlnesc cu sfinţenieîn prima zi de marţi, din fiecare lună. Au masa lor rezervată, aceeaşi, lângăşemineu,şi toată lumea le numeşte doamnele de marţi. Iar acum plănuiesc ceva cu totul special, o călătorie la capătul căreia nimic nu va mai fi cum a fost. Un roman despre prietenieşi cinci destine, despre ceea ce credeai căştiişi, mai presus de toate, despre cât de mult te-aiînşelat.

Cinci doamne, cinci prietene. Cu temperamente cât se poate de diferite. Caroline, avocat de meserie, consecventăşi hotărâtă, Kiki, mereuîndrăgostită, Eva, familistă convinsăşi sclavă a cifrei patru. Are patruzeci de ani, patru copiişi minteaîn patru zări. Estelle, soţie de farmacist, femeie modernăşi răsfăţată, genul careîşiîndeasă peste măsurăîn geamantaneşiîi lasă pe alţii să i le care.Şi Judith. Minionăşi plină de graţie, regina dramelor din societatea lor, care preferă să-şi discute problemele la nesfârşitîn loc să le rezolve.

Iar acum se aflauîn punctul de pornire: cinci doamne, cinci doamne de la oraş, in the middle of nowhere.
Caroline purta o pălărie, Kiki o bandană adolescentină, Judith arborase o mină tristă, Evaîşi făcuse eternaşi neglijenta sa coadă de cal, iar Estelle le privea pe toate prin lentilele ochelarilor săi de soare supradimensionaţişi mondeni. Bruscşi-a dat seama că nu se vedea nimic prin ei. Dar, după ceşi i-a luat de la ochi, a trebuit să constate că ei nu aveau nicio vină, deşi erau atât deîntunecaţi, după toate exigenţele ultimei mode. Nu se vedea nimic pentru că purşi simplu nu era nimic de văzut.În afară de peisaj, bineînţeles. Peisaj la nesfârşit.
Cursa care le adusese până acolo se făcea nevăzută spre linia orizontului, luându-şi cu eaşi zgomotul de motor.  - Monika Peetz, Doamnele de marţi


Nr. de pagini : 288
Anul aparitei : 2013
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Doamnele de marti - Monica Peetz (Colectia cadril)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1115 sec