Evaziunea fiscala si spalarea banilor, Editia a 3-a Legea nr. 241/2005 (Comentariu pe articole. Practica judiciara)

Evaziunea fiscala si spalarea banilor, Editia a 3-a Legea nr. 241/2005 (Comentariu pe articole. Practica judiciara)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In aceasta carte sunt analizate doua dintre cele mai raspandite infractiuni economice, respectiv evaziunea fiscala si spalarea banilor. Practica selectata evidentiaza atat probleme de drept material, cat si de drept procesual din activitatea instantelor de judecata, care uneori sunt solutionate in mod diferit, ceea ce genereaza o practica neunitara si necesitatea interventiei Inaltei Curti prin intermediul deciziilor in interesul legii.

De asemenea, in comentariul Legii nr. 241/2005, aflat in prima parte a cartii, sunt prezentate pe larg infractiunile de evaziune fiscala si cele in legatura cu evaziunea fiscala, prin conturarea obiectului juridic si a celui material, a subiectului activ, a pedepselor aplicate, cat si a cauzelor de reducere a acestora sau a celor de nepedepsire. De asemenea, sunt prezentate consideratii de ordin financiar-contabil privind faptele de evaziune fiscala.

Fata de editia anterioara, noutatea consta in dezvoltarea comentariului Legii privind evaziunea fiscala, precum si in completarea sectiunii de practica judiciara cu decizii ale instantelor nationale pronuntate in 2010-2011.


Data aparitiei: 22. 07. 2011
Nr. pagini: 312

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1628 sec