Fiziologia Sangelui
31,24 lei
36,75 lei (-14,99%)

Fiziologia Sangelui

Fiziologia Sangelui
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 31,24 lei
36,75 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Monografia"Fiziologia sangelui" reprezinta o sursa de documentare rapida si actuala in domeniul fiziologie] sanguine, oferind date noi din literatura de specialitate. Lucrarea ofera o imbinare a noilor date de flziologle moleculara sanguina cu notiuni practice de evaluare a unor constante hematologice, incercand sa explice mecanismele flziologice care mentin homeostazia sanguina.
Mecanismele care stau la baza formarii elementelor figurate sanguine sunt extrem de complexe, necesitand cunoasterea proceselor de proliferare, diferentiere si maturare, prin prisma interrelatiilor celula-celula si celulamicromediu hematopoietic.
Materialul prezentat este structurat in 15 capitole, realizand o concentrare si sistematizare echilibrata a notiunilor legate de fiziologia elementelor figurate sanguine, incercand sa imbine notiunile fundamentale actuale cu cele practice. Consideram ca modalitatea de prezentare, numeroasele scheme, figuri si legende sa faciliteze intelegerea materialului prezentat si sa capteze cititorul.
Lucrarea se adreseaza in primul rand studentilor in medicina pentru care fIZiologia reprezinta un fundament indispensabil in intelegerea noutatilor stiintifice ce vor veni. Monografia poate fi utila si unor categorii de medici rezidenti si specialisti care doresc sa-si actualizeze cunostiintele de fiziologie sanguina.

Autorii

Autori: Daniela Badea, Veronica Sfredel, Mihail Badea
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 256 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Fiziologia Sangelui

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1074 sec