Ghid de farmacologie pentru asistentii medicali si asistentii de farmacie

Ghid de farmacologie pentru asistentii medicali si asistentii de farmacie
-25%
ISBN: 9789735719791
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 41,18 lei
54,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ghidul de farmacologie este conceput conform curiculei in vigoare pentru invatamantul postliceal sanitar, pentru asistenti medicali generalisti, dar si pentru asistenti de farmacie.

 

Dorind ca ghidul sa fie cat mai util viitorilor asistenti medicali si asistenti de farmacie, s-a pus accentul pe indicatiile de utilizare, contraindicatiile, caile de administrare si reactiile adverse ale medicamentelor, care pun in pericol sanatatea si uneori chiar viata acestuia.

 

In cea mai mare parte a lucrarii, s-a folosit clasificarea ATC (Anatomical Therapeutic Chemical Classification System), aprobata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si aflata la baza nomenclatorului de medicamente din tara noastra si din alte tari.

 

Lucrarea contine un capitol despre produse biologice utilizate in terapeutica: seruri heterologe, imunoglobuline umane specifice, vaccinuri etc. De asemenea, exista un capitol separat despre droguri, stupefiante si narcotice.

 

Prin structura si continutul sau, Ghidul de farmacologie este util atat asistentilor medicali, cat si asistentilor de farmacie.


Numar pagini: 392
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1588 sec