LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV - (Legea nr. 554/2004) cu modificările şi completările la zi

LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV - (Legea nr. 554/2004) cu modificările şi completările la zi
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2008
Pagini: 400
Categoria: Administrativ

DESCRIERE

LEGEA CONTENCIOSULUI ADMINISTRATIV - (Legea nr. 554/2004) cu modificările şi completările la zi - Antonie IORGOVAN,Liliana VISAN,Alexandru-Sorin CIOBANU,Diana-Iuliana PASARE.

Lucrarea de faţă cuprinde toate modificările aduse Legii nr. 554/2004 prin Legea nr. 262/2007 şi realizează un comentariu al legii în care se reflectă jurisprudenţa instanţelor de contencios administrativ din România, cea a instanţelor europene şi contribuţiile valoroase ale doctrinei de după 2004. Este şi va rămâne o lucrare de referinţă pentru doctrina românească de drept public, o lucrare care va înfrunta timpurile, aşa cum este celebra şi valoroasa monografie „Contenciosul administrativ român”, scrisă de Profesorul Constantin Rarincescu în perioada interbelică.

Ca dascăl, ca slujitor de atâta amar de vreme al ştiinţei dreptului administrativ, nu pot decât să aduc un omagiu pios şi plin de recunoştinţă Profesorului meu, să le mulţumesc tinerilor noştri colaboratori Liliana Vişan, Diana Pasăre şi Alexandru Ciobanu pentru toată truda lor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.065 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.