Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei. Comentarii pe articole Editia a 2-a

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei. Comentarii pe articole Editia a 2-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 68,00 lei
85,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei. Comentarii pe articole Editia a 2-a. In aceasta editie a 2-a a comentariului Legii privind procedura insolventei, autorii, pornind de la bogatul material bibliografic si de la numeroasele solutii din practica judiciara, au amplificat analiza textelor de lege, acordand o atentie deosebita aspectelor controversate si celor care se refera la cazurile mai des intalnite in practica, si anume categoriile de debitori carora li se aplica procedura generala si procedura simplificata, cererile introductive, efectele deschiderii procedurii insolventei, regimul actelor juridice incheiate de debitor in perioada desfasurarii procedurii falimentului, raspunderea organelor de conducere in procedura insolventei, sub aspect civil si penal etc.
   Prin bogatia informatiei bibliografice si jurisprudentiale, lucrarea ofera jaloanele de orientare pentru practicienii dreptului in gasirea solutiilor la problemele concrete cu care se confrunta in activitatea lor.
   Autorii vin in sprijinul cititorilor si prin prezentarea de formulare si modele de citatii, comunicari, hotarari judecatoresti, convocari, notificari etc., aflate in anexa de la finalul lucrarii.


616 pagini
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.138 sec