Maslow despre management

Maslow despre management
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Bussines
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aducand in prim-plan impactul durabil al principiilor inovatoare ale lui Maslow, Maslow despre management ilustreaza faptul ca ele au trecut proba timpului si au devenit componente integrante ale practicilor actuale de management, cum ar fi ameliorarea continua, Teoria Y si confirmarea competentei.

Oferind informatii revelatoare cu privire la utilizarea acestor instrumente pentru a gestiona cu eficienta situatiile din mediul de afaceri actual, Maslow despre management abordeaza o multitudine de subiecte mereu actuale, intre care:
Actualizarea sinelui - libertatea de a pune in practica ideile proprii, de a face incercari, de a lua decizii si de a face greseli.
Sinergia - ceea ce este benefic pentru individ este benefic pentru toti; alinierea obiectivelor organizationale cu cele personale.
Politica de management luminat - presupozitia ca toti angajatii dintr-o organizatie au impulsul de a obtine realizari; oricine prefera sa fie un vector activ al actiunii, in loc sa fie un ajutor pasiv; nu exista ierarhie de tip dominant-subordonat.Pentru a demonstra cum sunt aplicate ideile avangardiste ale lui Maslow in lumea actuala a afacerilor, volumul Maslow despre management contine interviuri cu Mort Meyerson, presedintele Perot Systems, cu Andrew Kay, fondatorul Non-Linear Systems, cu Michael Murhpy, fondatorul Institutului Esalen si cu alte personalitati de marca, acestea oferind comentarii incisive pe teme mergand de la creativitatea in afaceri pana la lectii de leadership in epoca digitala.

Exemplificand perfect genialitatea autorului ei, lucrarea Maslow despre management ramane la fel de importanta astazi ca si la prima sa publicare. O adevarata opera clasica, ea reprezinta o lectura obligatorie pentru toti managerii


Format: 17x24 cm
An aparitie: 2012
Nr. pagini: 400

ATENTIE!! CARTEA ESTE IN CURS DE APARITIEI

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

35,28 lei
49,00 lei (-28%)
Created in 0.1668 sec