Oameni care au facut istorie. Cele mai influente 100 de personalitatiale secolului XX

Oameni care au facut istorie. Cele mai influente 100 de personalitatiale secolului XX
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Personalitati
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Personalitatile, barbati sau femei, sunt produsul timpului lor sau isi pun amprenta asupra perioadei in care traiesc? Fara indoiala, exista factori sociali, politici si economici care nu pot fi controlati, dar omul poate conferi evenimentelor un anumit caracter si o anumita directie. Cei care fac acest lucru pot deveni adevarate simboluri pentru o cauza sau o idee.

Volumul prezinta tocmai biografiile unor astfel de oameni - liderii care au intruchipat o miscare si inovatorii al caror geniu i-a facut sa creeze ceva atat de special, incat ne-au adus in fata ochilor lucruri pe care nu ni le-am fi putut imagina. Intr-o epoca in care scopul ambitiilor omenirii a fost pe masura progresului tehnologic, rezultatele unor astfel de inovatii s-au dovedit adesea distructive.

Si totusi, acestia sunt oamenii care au facut mai mult decat oricare altii, pentru ca lumea in care traim sa fie asa cum este azi. Nota de originalitate este data de faptul ca toate cele 100 de personalitati enumerate in carte au fost clasificate dupa o formula matematica creata special cu acest prilej.

Numar pagini: 256
Anul aparitiei: 2011Numar pagini: 256
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Personalitati

Created in 0.1239 sec