Perianu Marius - Matematica pentru clasa a IX-a - Clubul Matematicienilor

Perianu Marius - Matematica pentru clasa a IX-a - Clubul Matematicienilor
-5%
Anul publicării: 2014
Categoria: Matematica
Preț: 25,65 lei
27,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Produs al experientei la catedra de peste 50 de ani a celor doi autori (cumulate, desigur!), lucrarea de fata continua seria si stilul auxiliardor de matematica aparute in proiectul Clubul matematicienilor.

Culegerea corespunde integral programei scolare. Fiecare capitol trateaza o sectiune distincta a programei, fiind impartita in teme care corespund cate unei unitati de invatare, tacand astfel posibila o parcurgere organizata, sistematizata, a materiei.
Fiecare tema ofera o sinteza completa, structurata, a teoriei, insotita de exemple si demonstratii (acolo unde este necesar), reprezentand un sprijin consistent atat pentru elevi cat si pentru profesori. Partea aplicativa a fiecarei teme propune elevilor si profesorilor mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor existente pe piata, exercitii variate, grupate pe trei niveluri de dificultate, marcate grafic cu una, doua sau trei stelute.
In cadrul fiecarei teme, exercitiile si problemele de baza, care asigura intelegerea si exersarea notiunilor nou-predate (marcate cu o steluta) reprezinta 30% din total, cele pentru fixarea si consolidarea cunostintelor (marcate cu doua stelute) reprezinta 50% din total. Impreuna, acestea constituie partea care se adreseaza atat elevilor de la filiera teoretica, profil real, cat si elevilor de la filiera tehnologica.
Problemele marcate cu trei stelute (20% din totalul problemelor fiecarei teme) asigura suportul aplicativ pentru partea de curriculum diferentiat pentru elevii de la filiera teoretica (matematica-informatica si stiinte ale naturii). Acolo unde apare pentru prima data un nou tip de problema, imediat dupa textul acesteia sunt oferite indicatii sau/si solutii partiale.
Toate problemele au raspunsuri si solutii detaliate; o atentie speciala, concretizata in explicatii suplimentare a fost acordata problemelor de geometrie, pentru a face mai usoara acomodarea elevilor cu abordarea vectoriala a geometriei.
Autorii


Autori: Marius Perianu, Florian Dumitrel
Nr. de pagini: 350
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1798 sec