Povestim cu Vorbarici. Limba si comunicare. Nivelul II, 5-6/7 ani (Nivelul II)

Povestim cu Vorbarici. Limba si comunicare. Nivelul II, 5-6/7 ani (Nivelul II)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 5,60 lei
7,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Povestind cu Vorbarici, copiii sunt pusi in fata provocarii de a se descurca in diferite situatii de comunicare. Ei sunt incurajati sa se exprime corect si liber in diverse imprejurari: numesc fiinte, obiecte ori fenomene ale naturii, povestesc, formuleaza propozitii, cauta indicii in desenele create special.
Prescolarii isi imbogatesc vocabularul in joaca, rezolvand sarcini precise. Ei invata sa recunoasca o parte din litere si sa desparta in silabe, se obisnuiesc sa formeze corect pluralul substantivelor si sa utilizeze corespunzator diferitele forme ale acestora, precum si diminutivele, antonimele sau omonimele, fac exercitii usoare de scriere. Copiii isi dezvolta astfel spiritul de observatie si logica, isi exerseaza abilitatea de a comunica, de a desena si colora.
Respectand programa in vigoare, lucrarea abordeaza in mod atractiv o tematica variata, printr-o grafica adecvata varstei prescolare– culori vii si contururi clare, intr-un spirit jucaus si creativ. Acestea sunt argumente in plus care sustin calitatea auxiliarului de fata, util prescolarilor mari.

Autor: Elisabeta Martac, Livia Andreescu, Dorina Telea, Constanta Lazar, Ioana Fifoiu

Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, policromie, ilustratii, 24 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1046 sec