ROMANUL CARTAGINEI.Vol.III: HASDRUBAL.RUGURILE DIN MEGARA

ROMANUL CARTAGINEI.Vol.III: HASDRUBAL.RUGURILE DIN MEGARA
-25%
ISBN: 973-8457-36-x
Editura:
Anul publicării: 2000
Pagini: 304
Categoria: Romane
Preț: 11,18 lei
14,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

"Cartagina trebuie sa fie distrusa". Aceste cuvinte ale lui Cato Cenzorul au rasunat de nenumarate ori in maiestuoasa sala de marmura a Senatului roman. Pentru a-si asigura suprematia asupra Mediteranei, Roma trebuie sa-si inlature puternicul rival. Un nou conflict va izbucni intre cele doua orase, insa de data aceasta va fi vorba de un razboi de exterminare. Roma decide sa stearga de pe fata pamantului marea metropola africana, desi Cartagina nu mai reprezenta de mult o amenintare, asa cum fusese pe vremea lui Hannibal si a formidabilei sale armate.
Totusi, exista un om care se ridica impotriva invadatorului:Hasdrubal. Ruda prin alianta cu vechea familie Barca, el se dedica trup si suflet apararii Cartaginei, la fel ca ilustrii sai stramosi. In timp ce consulul Publius Cornelius Scipio Aemilianus, nepotul lui Scipio Africanul, debarca cu trupele sale in Africa, Hasdrubal se pregateste pentru batalia finala. In sinistrul scartait al turnurilor de asfalt si in lumina apocaliptica a incendiilor, lupta va fi teribila. Va putea oare Hasdrubal sa salveze Cartagina?
In acest ultim volum al romanului Cartaginei, Patrick Girard reinvie splendoarea cetatii punice. Scriitorul evoca plin de pasiune ultimele clipe ale unui oras antic din care Roma nu a mai lasat nici o singura piatra la locul ei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1315 sec