Secretul

Secretul
-10%
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 216 full-color
Format: 14 x 18
Categoria: Altele

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

The Secret - Secretul.
Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să ştiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteţi adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.
Detalii
Părţi din Marele Secret s-au aflat în tradiţiile orale, în literatură, în diferite religii şi filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părţile Secretului au fost reunite într-o revelaţie incredibilă, care va transforma vieţile celor ce o trăiesc.
Din această carte, veţi învăţa cum să folosiţi Secretul în toate aspectele vieţii dumneavoastră – obţinerea banilor, păstrarea şi redobândirea sănătăţii, relaţiile interumane, fericirea şi în orice interacţiune pe care o aveţi în această lume. Veţi începe să înţelegeţi puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru şi această revelaţie poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieţii dumneavoastră.
Secretul cuprinde înţelepciune de la învăţători din vremea noastră – bărbaţi şi femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare şi fericire. Aplicând cunoaşterea Secretului, ei aduc la lumină întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătăţii, de depăşire a unor obstacole şi de obţinere a ceea ce mulţi oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat şi adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înţeles de câţiva dintre cei mai importanţi oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alături de alţi inventatori, teologi, oameni de ştiinţă şi mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii.
„Pe măsură ce aflaţi Secretul, veţi ajunge să ştiţi cum să aveţi, să fiţi ori să faceţi tot ceea ce doriţi. Veţi ajunge să ştiţi cine sunteţi cu adevărat. Veţi ajunge să cunoaşteţi adevărata măreţie care vă aşteaptă în viaţă.” - din Introducere.
Pentru mai multe informaţii despre versiunea ecranizată a Secretului, vizitaţi website-ul www.thesecret.tv.

Secretul dezvăluit

# Marele Secret al Vieţii este legea atracţiei.
# Legea atracţiei spune că lucrurile asemănătoare se atrag, astfel încât un gând atrage către dumneavoastră gânduri asemănătoare.
# Gândurile sunt magnetice şi au o anumită frecvenţă. Pe măsură ce gândiţi, ele sunt transmise în Univers şi atrag „magnetic” toate lucrurile care sunt pe aceeaşi frecvenţă. Orice emisie se întoarce la sursă – la dumneavoastră.
# Sunteţi asemenea unui turn de transmisie uman, care transmite pe frecvenţa gândurilor dumneavoastră. Dacă vreţi să schimbaţi ceva în propria viaţă, schimbaţi frecvenţa prin schimbarea gândurilor dumneavoastră.
# Gândurile dumneavoastră actuale vă creează viaţa din viitor. Lucrurile la care vă gândiţi cel mai mult sau asupra cărora vă concentraţi cel mai mult se vor manifesta ca experienţa dumneavoastră de viaţă.
# Gândurile dumneavoastră se materializează.

Secretul simplificat

# Legea atracţiei este o lege a naturii. Este la fel de imparţial ca şi legea gravitaţiei.
# Nimic nu apare în viaţa dumneavoastră fără să fi fost chemat prin gânduri persistente.
# Pentru a şti ce gândiţi, puneţi-vă întrebarea cum vă simţiţi. Emoţiile sunt instrumente de valoare care vă spun pe loc ceea ce gândiţi.
# Este imposibil să vă simţiţi rău şi să aveţi în acelaşi timp gânduri bune.
# Gândurile vă determină frecvenţa şi sentimentele şi senzaţiile vă spun imediat pe ce frecvenţă sunteţi. Atunci când vă simţiţi rău, sunteţi pe o frecvenţă care atrage mai multe lucruri rele. Atunci când vă simţiţi bine, atrageţi către dumneavoastră, cu putere, mai multe lucruri bune.
# Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri plăcute, scene din natură sau muzica preferată, vă pot schimba sentimentele şi senzaţiile şi vă pot comuta frecvenţa într-o clipă.
# Sentimentul iubirii are cea mai înaltă frecvenţă pe care o puteţi emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simţiţi şi o emiteţi, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteţi folosi.

Cum să folosim Secretul

# Asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atracţiei ne îndeplineşte orice poruncă.
# Procesul Creaţiei vă ajută să creaţi ceea ce doriţi cu trei paşi simpli: cereţi, credeţi şi primiţi.
# A cere Universului ceea ce doriţi este o ocazie de a vă lămuri ce vreţi. Atunci când v-aţi clarificat spiritul şi mintea, aţi cerut de fapt.
# A crede înseamnă să acţionaţi, să vorbiţi şi să gândiţi ca şi cum aţi fi primit deja ceea ce aţi cerut. Atunci când emiteţi frecvenţa specifică receptării, legea atracţiei mobilizează oamenii, evenimentele şi circumstanţele pentru ca dumneavoastră să primiţi ceea ce doriţi.
# A primi înseamnă să simţiţi la fel cum aţi simţi atunci când dorinţa v-ar fi împlinită. Simţindu-vă bine acum, vă comutaţi pe frecvenţa a ceea ce doriţi.
# Pentru a slăbi, nu vă concentraţi pe „pierderea în greutate”. În schimb, concentraţi-vă pe greutatea dumneavoastră ideală, perfectă. Trăiţi senzaţia că aveţi greutatea optimă şi o veţi „chema”.
# Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriţi. Este la fel de uşor să materializeze un dolar sau un milion de dolari.
# A începe cu lucruri mici, cum ar fi o ceaşcă de cafea ori cu locurile de parcare, este o cale uşoară de a aplica legea atracţiei în tot ceea ce faceţi. Manifestaţi-vă cu putere intenţia pentru a atrage lucruri mici. Pe măsură ce vă veţi încerca puterea de a atrage, veţi ajunge să creaţi lucruri mult mai importante.
# Creaţi-vă anticipat fiecare zi, gândindu-vă la felul în care vreţi să se desfăşoare şi astfel vă veţi crea în mod premeditat întreaga viaţă.

Procese puternice

# Aşteptările constituie o forţă de atracţie puternică. Aşteptaţi-vă să obţineţi lucrurile pe care le doriţi şi nu vă aşteptaţi la lucrurile pe care nu le doriţi.
# Recunoştinţa este un proces puternic de schimbare a energiei şi de aducere în viaţa dumneavoastră a cât mai mult din ceea ce doriţi. Fiţi recunoscători pentru ceea ce aveţi deja şi veţi atrage mai multe lucruri bune.
# Mulţumind anticipat pentru ceea ce doriţi, daţi mai multă forţă dorinţelor şi trimiteţi un semnal mult mai puternic Universului.
# Vizualizarea este procesul creării de imagini mentale în care vă bucuraţi de ceea ce doriţi. Atunci când vizualizaţi, generaţi gânduri şi sentimente puternice că aveţi acum ceea ce doriţi.
# Legea atracţiei vă retrimite acea realitate, exact aşa cum aţi văzut-o mental.
# Pentru a folosi legea atracţiei în avantajul dumneavoastră, transformaţi-o într-un mod obişnuit de a fi, nu doar într-un eveniment momentan.
# La sfârşitul fiecărei zile, înainte de a merge la culcare, faceţi o trecere în revistă a evenimentelor prin care aţi trecut în acea zi. Toate evenimentelor sau momentele care nu au fost aşa cum doreaţi trebuie retrăite mental în felul în care aţi fi dorit să se petreacă.

Secretul folosit pentru obţinerea banilor

# Pentru a atrage banii, concentraţi-vă pe bunăstare. Este imposibil să aduceţi mai mulţi bani în viaţa dumneavoastră, atunci când vă concentraţi pe lipsa banilor.
# Este util să vă folosiţi imaginaţia şi să simulaţi că aţi primit deja banii pe care îi doriţi. Practicaţi jocuri în care trăiţi bunăstarea şi vă veţi simţi mai bine în privinţa banilor; pe măsură ce vă veţi simţi mai bine în privinţa lor, se vor revărsa mai mulţi bani în viaţa dumneavoastră.
# Cea mai rapidă cale de a aduce banii în viaţa dumneavoastră este să vă simţiţi bine acum.
# Stabiliţi-vă intenţia de a privi orice lucru care vă place şi de a spune: „Îmi pot permite acest lucru. Pot cumpăra acest lucru.” Vă veţi schimba modul de gândire şi vă veţi simţi mai bine în privinţa banilor.
# Donaţi bani pentru a primi mai mulţi bani în propria viaţă. Atunci când sunteţi generoşi cu banii şi vă simţiţi bine când îi donaţi altora, spuneţi: „Am destui bani.”
# Vizualizaţi cecuri în cutia poştală.
# Fixaţi-vă echilibrul gândurilor pe bunăstare. Gândiţi bunăstarea.

Secretul folosit pentru optimizarea relaţiilor

# Atunci când vreţi să „atrageţi” o relaţie, asiguraţi-vă că atât gândurile, cuvintele şi acţiunile dumneavoastră, cât şi condiţiile din mediul înconjurător nu vă contrazic dorinţele.
# „Munca” dumneavoastră sunteţi chiar dumneavoastră. Dacă nu vă „umpleţi” mai întâi propria fiinţă, nu aveţi nimic de dăruit nimănui.
# Trataţi-vă cu iubire şi cu respect şi veţi atrage oameni care vă vor arăta iubire şi respect.
# Atunci când nu vă simţiţi bine în propria piele, blocaţi iubirea şi veţi atrage în schimb mai mulţi oameni şi mai multe situaţii care vor continua să perpetueze aceeaşi senzaţie.
# Concentraţi-vă asupra calităţilor pe care le apreciaţi la dumneavoastră şi legea atracţiei vă va arăta mai multe lucruri minunate despre propria persoană.
# Pentru a face ca o relaţie să fie aşa cum doriţi, concentraţi-vă pe ceea ce apreciaţi la cealaltă persoană şi nu pe lucrurile despre care aţi putea să vă plângeţi. Atunci când vă concentraţi asupra punctelor tari, veţi avea de-a face cu mai multe manifestări asemănătoare.

Secretul în slujba sănătăţii

# Efectul placebo este un exemplu al legii atracţiei în acţiune. Atunci când un pacient crede cu adevărat că tableta este leacul, el primeşte ceea ce crede şi se vindecă.
# „Concentrarea pe sănătatea perfectă” este ceva ce putem face toţi în profunzimea fiinţei noastre, în ciuda tuturor lucrurilor care se pot întâmpla în afara noastră.
# Râsul atrage bucuria, elimină negativitatea şi duce la vindecări miraculoase.
# Boala este ţinută în corp de gând, prin observarea bolii şi prin atenţia acordată stării de boală. Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi bine, nu vorbiţi despre asta, altfel situaţia se va agrava. Dacă ascultaţi oamenii vorbind despre boala lor, adăugaţi energie bolii. Mai bine, schimbaţi discuţia către lucruri bune şi trimiteţi gânduri puternice, vizualizându-i pe acei oameni în stare de sănătate deplină.
# Credinţele privind îmbătrânirea sunt doar în minţile noastre, deci să eliminăm acele gânduri din conştiinţa noastră. Să ne concentrăm pe sănătatea perfectă şi pe tinereţea fără bătrâneţe.
# Nu ascultaţi mesajele societăţii privind bolile şi îmbătrânirea. Mesajele negative nu vă slujesc.

Secretul în slujba lumii

# Atrageţi lucrurile cărora le rezistaţi, fiindcă sunteţi puternic concentraţi asupra lor din punct de vedere emoţional.
# Nu puteţi ajuta lumea concentrându-vă asupra lucrurilor negative. În timp ce vă concentraţi asupra evenimentelor negative, nu numai că le furnizaţi energie, dar aduceţi şi mai multe lucruri negative în viaţa dumneavoastră.
# În loc să vă concentraţi pe problemele lumii, acordaţi atenţie şi energie încrederii, iubirii, belşugului, educaţiei şi păcii.
# Nu vom epuiza niciodată lucrurile bune, fiindcă sunt mai mult decât suficiente pentru fiecare. Viaţa presupune abundenţă.
# Aveţi capacitatea de a accesa aceste provizii nelimitate, prin gândurile şi sentimentele dumneavoastră, şi de a le aduce în propria viaţă.
# Preţuiţi şi binecuvântaţi toate lucrurile din lume şi veţi anihila negativitatea şi neînţelegerile, trecând astfel pe cea mai înaltă frecvenţă – cea a iubirii.

Secretul în slujba dumneavoastră

# Totul este energie. Sunteţi un magnet de energie, astfel încât energizaţi „electric” totul către dumneavoastră şi vă energizaţi „electric” pe dumneavoastră către orice doriţi.
# Sunteţi o fiinţă spirituală. Sunteţi energie şi energia nu poate fi creată sau distrusă – îşi schimbă doar forma. Prin urmare, esenţa dumneavoastră pură a existat dintotdeauna şi va exista întotdeauna.
# Universul apare prin intermediul gândului. Noi suntem creatorii nu numai ai propriului nostru destin, ci şi ai Universului.
# Avem la dispoziţie o rezervă nelimitată de idei. Întreaga cunoaştere, toate descoperirile şi toate invenţiile se află în Mintea Universală ca posibilităţi, aşteptând ca mintea omenească să le scoată la lumină. Păstraţi totul în propria conştiinţă.
# Suntem cu toţii interconectaţi şi toţi suntem Unu.
# Daţi încolo dificultăţile din trecut, codurile culturale şi credinţele sociale. Sunteţi singura persoană care vă poate crea viaţa pe care o meritaţi.
# O cale mai scurtă de manifestare a dorinţelor este să vedeţi ceea ce doriţi ca un fapt absolut.
# Puterea se află în gândurile dumneavoastră, deci rămâneţi în stare de trezie. Cu alte cuvinte, „Amintiţi-vă să vă amintiţi.”

Secretul în slujba vieţii

# Trebuie să umpleţi tabla propriei vieţi cu orice doriţi.
# Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă simţiţi bine acum.
# Cu cât folosiţi mai mult puterea din interiorul dumneavoastră, cu atât veţi atrage mai multă putere către dumneavoastră.
# Acum e momentul să primiţi cu bucurie propria măreţie.
# Trăim în miezul unei epoci minunate. Pe măsură ce lăsăm să plece gândurile de limitare, vom trăi adevărata măreţie a omenirii, în orice domeniu al creaţiei.
# Faceţi ceea ce vă place. Dacă nu ştiţi ce vă aduce bucurie, întrebaţi-vă: „Ce îmi produce bucurie?” În timp ce căutaţi bucuria, veţi atrage o avalanşă de lucruri pline de bucurie, fiindcă radiaţi bucurie.
# Acum, pentru că aţi dobândit cunoaşterea Secretului, ce veţi face cu această cunoaştere depinde de dumneavoastră. Orice veţi alege e bine, e corect. Puterea vă aparţine în totalitate.

Fie ca Secretul să vă aducă iubire şi bucurie pentru întreaga viaţă.

Aceasta este intenţia mea pentru dumneavoastră şi pentru întreaga lume.

Pentru a experimenta mai mult, vizitaţi www.thesecret.tv.

Autoarea Rhonda Byrne, asemenea fiecăruia dintre noi, a ales propria sa cale de descoperire şi de cunoaştere. De-a lungul acestui drum, ea a reunit o minunată echipă de autori, pastori, profesori, realizatori de film, designeri şi ziarişti, pentru a dezvălui lumii Secretul şi pentru a aduce, prin viziunea sa, bucurie în sufletele a milioane de oameni.

Au contribuit: John Assaraf, Michael Bernard Beckwith, Lee Brower, Jack Canfield, Dr. John F. Demartini, Marie Diamond, Mike Dooley, Bob Doyle, Hale Dwoskin, Morris Goodman, Dr. John Gray, Dr. John Hagelin, Bill Harris, Dr. Ben Johnson, Loral Langemeier, Lisa Nichols, Bob Proctor, James Arthur Ray, David Schirmer, Marci Shimoff, Dr. Joe Vitale, Dr. Denis Wailtley, Neale Donald Walsch şi Fred Alan Wolf,doctor în filozofie.
Traducerea: prof. dr. Mihai POPESCU

REVIEW-URI

Rating general
4.8 (13 review-uri)
5 stele
11
4 stele
2
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
toti l-am folosit dar...n-am stiut ce fenoment extraordinar stapinim. nu va indoiti nici o clipa...FUNCTIONEAZA.
5
Informatie minunata! Cu mentiunea ca Univers = Dumnezeu!
5
da ...gandindu-ma la trecut Secretul a functionat de minune desi aplicarea lui nu a fost chiar cea descrisa in film...am avut in suflet si in minte dorinte care imi pareau imposibile si totusi visam copilareste ca fac aia si aia ca sunt aplaudata, respectata, ca numele meu e rostit de bine de atata lume...faceam asta zilnic timp de o ora in camera mea si tineam un JURNAL cu viata PARALELA pe care o duceam...desi eram doar o copila de 14 ani...in scurt timp insa lucrurile s-au asezat in asa fel incat am ajuns sa fiu in presa nationala, tot orasul ma cunostea, 5 spectacole concurs iarasi am sustinut in 6 luni ...totul s-a intamplat fix ca in acel JURNAL al meu doar ca abia acum realizez...am plecat din romania, anii s-au dus si ei si iarasi imi vin in minte nenumarate exemple cand Secretul a functionat involuntar...doar din scopuri si dorinte...cu siguranta va da roade mai multe avand in vedere ca acum stiu despre ce e vorba...minunat!
4
Oare e adevarat tot ce se spune aici?
5
Pot sa va spun cu adevarat ca SECRETUL chiar functioneaza.pana sa+l descopar,viata mea eraun chin ,dar brusc s+a schimbat.UAAAu chiar e adevarat
5
Aceasta carte este minunata.Am citit multe carti dar aceasta spune multe lucruri si cred cu toata convingerea ca este adevarat .Doar dorinta,credinta si multumirea ne pot aduce in viati tot ceea ce ne dorim.
5
este foarte adevarat...CREDETI....sa aveti o viata frumoasa
5
Cred ca este secretul pe care il cautam de ani de zile , fiecare. Au fost situatii in viata mea care corespund celor spuse in film(pentru ca am vizionat doar filmul. Doresc tuturor celor ce cred si incearca sa foloseasca acest secret sa-si vada visele realizate si sa-l transmita si altora.Aveti incredere si apucati-va de cea mai minunata munca: folosirea secretului.Da ,asa o carte, asa un film , da! nu au pret, sunt adevarate comori.Mie si altor persoane carora le-am recomandat sa cunoaasca acest secret mi-a adus si le-a adus bucurie , o stare de bine , de incredere si de curaj. Daca doriti o schimbare in bine in vietile voastre nu ezitati.Cu dragoste.....sa-mi trimite-ti realizarile voastre... mi-ar place foarte mult.
5
am aflat si eu acest secret mia palcut si cred ceea ce se spune de aproape o luna il aplic si deabia astept sa vad primeele mele raspunsuri...succes la toti caci e foarte adevarat ceea ce se spune
4
este adevarat totul este sa doresti sa sti sa atragi pozitivul din univers dar ca orice material scris are si aberatii : NIMENI NU POATE FI DUMNEZEU .DUMNEZEU ESTE UNIC REPREZENTAT PRIN SFANTA TREIME TATAL FIUL SI DUHUL SFANT !!!!!!!!! restul este adevarat (cere si vei avea ) daca crezi cu adevarat primeste pozitivul in viata asta grea si incet ai sa intalegi multe lucruri
Pagina: 12

Titluri de aceiași autori

31,50 lei
35,00 lei (-10%)
27,00 lei
30,00 lei (-10%)
40,50 lei
45,00 lei (-10%)
36,00 lei
40,00 lei (-10%)
36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Created in 0.081 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.