Set de dictionare Roman-Englez si Englez-Roman

Set de dictionare Roman-Englez si Englez-Roman
-25%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Dictionare
Preț: 18,00 lei
24,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Setul de dictionare cuprinde doua carti un dictionar Roman-Englez si un dictionar Englez-Roman.


Dictionarele roman-englez si englez-roman au fost actualizate pana in ziua intrarii in tipar al acestora, asimiland toate elementele de noutate.
Fiind destinate uzului scolar si in general, ne-a preocupat accesibilitatea explicatilor cuvintelor-titlu, trasatura data de fondul lexical selectat si de modul practice de structurare a explicatiilor. Astfel, in explicarea sensurilor se recurge insistent la sinonimie, dictionarele devenind si o sursa de imbogatire a vocabularului pentru elevi. De asemenea, dictionarele asigura determinarile in functie de terminologia gramaticala, spre a-l familiarize pe utilizator cu tiparele structural specific limbii engleze precum si cu unele reguli gramaticale.

In Dictionarele roman-englez si englez-roman, fiecare cuvant-titlu din limba engleza are si transcrierea fonetica. De acum invatarea pronuntiei nu mai constituie o dificultate, fiind cat se poate la indemana. Pronuntia poate fi repetata cu usurinta de oricate ori este necesar, pana cand este invata correct.


Numar pagini: 250 pentru dictionarul Roman-Englez
Numar pagini: 255 pentru dictionarul Englez-Roman

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1401 sec