SEX - Ghid complet pentru femei

SEX - Ghid complet pentru femei
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Iubire & sex
Preț: 47,49 lei
55,87 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

SEX. Ghid complet pentru femei
Si tu poti face SEX asa cum iti doresti. O viata sexuala reusita, dincolo de stapanirea unor tehnici, este data de intelegerea corpului tau, din punct de vedere sexual, si a dorintelor tale. Cartea este un manual de utilizare pentru corpul tau in vederea obtinerii placerilor erotice. Autoarea te conduce intr-un tur al celor mai bune tehnici, necesare pentru a deveni o rafinata cunoscatoare in domeniu si a fi satisfacut din punct de vedere sexual.
Si tu poti face SEX asa cum iti doresti.
O viata sexuala reusita, dincolo de stapanirea unor tehnici, este data de intelegerea corpului tau, din punct de vedere sexual, si a dorintelor tale.
SEX - Ghid complet pentru femei este un manual de utilizare pentru corpul tau in vederea obtinerii placerilor erotice.
Invata noua stiinta a dorintei si noi tehnici pentru a face sa fie si mai bine, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.
Puterea ta sexuala incepe cu increderea in propria sexualitate. Autoarea te conduce intr-un tur al celor mai bune tenici, necesare pentru a deveni o rafinata cunoscatoare in domeniu si a fi satisfacuta din punct de vedere sexual.
SEX - Ghid complet pentru femei te indruma cum sa ai parte de cel mai bun sex din viata, pentru toata viata, de la orgasme uluitoare pana la tehnici incredibile
pentru a-ti duce partenerul pe culmile extazului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

47,49 lei
55,87 lei (-15%)
Created in 0.1031 sec