Sofia Dobra - In Tara Textelor Frumoase - Atelier de limba si literatura romana clasa a III-a

Sofia Dobra - In Tara Textelor Frumoase - Atelier de limba si literatura romana clasa a III-a
-5%
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Categoria: Generalitati
Preț: 14,25 lei
15,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

La Atelierul de limbași literatură română, învățarea se realizează prin jocși cooperare. Cu o selecție motivantă de opere literare clasiceși contemporane, ale unor scriitori româniși străini, auxiliarul abordează integrat cele trei domenii ale disciplinei - literatură, limbăși comunicare -, conform modelului comunicativ-funcțional.

In fiecare unitate de invatare sunt propuse numeroase activitati de invatare pe grupe si in perechi, accentul fiind pus pe metodele activ-participative. Sunt utilizati, de asemenea numerosi organizatori grafici care ii ajuta pe copii sa-si sintetizeze cunostintele intr-un mod placut si original.

Lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru pentru aprofundarea continuturilor prezentate in oricare dintre manualele scolare aprobate. Poate fi utilizata atat in cadrul orelor de curs, in care este necesara suplimentarea activitatilor, cat si acasa, pentru consolidarea celor invatate.

Elevii vor descoperi cu placere limba si literatura romana prin: lectura, exercitii de limba romana, exercitii de comunicare, teste.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2978 sec