Strategiile Geniului

Strategiile Geniului
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Strategiile Geniului - Robert B. Dilts.

Scopul acestei serii despre STRATEGIILE GENIULUI este de a aplica instrumentele NLP in analizarea importantelor figuri istorice, pentru a produce strategii ale geniului practice si eficace, care pot fi invatate si aplicate in alte contexte.

Acest prim volum analizeaza procesele de gandire ale lui Aristotel, Sherlock Holmes, Walt Disney si Wolfgang Amadeus Mozart. Ariile comportamentale in care au operat toti acesti oameni au fost diferite una de cealalta, iar unul dintre ei este de fapt un personaj de fictiune. Totusi, ei au ceva in comun: dispun de strategii unice si puternice pentru a analiza, a rezolva probleme sau a crea, ceea ce continua sa ne fascineze si sa ne farmece si azi.

Analizand citatele si anecdotele, autorul infatiseaza o panoplie bogata a proceselor de gandire a fiecaruia dintre acesti indivizi unici si apoi arata cum procese de gandire respective pot fi utilizate de cititor pentru a-si spori propria creativitate si abilitatea de a rezolva probleme.

Volumele viitoare vor include studii despre Albert Einstein, Sigmund Freud, Leonardo da Vinci si altii care si-au lasat amprenta asupra lumii moderne.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0986 sec