Transforma-te. CUM SA DEVII PERSOANA CARE ITI DORESTI SA FII

Transforma-te. CUM SA DEVII PERSOANA CARE ITI DORESTI SA FII
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 0,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Transforma-te. CUM SA DEVII PERSOANA CARE ITI DORESTI SA FII - Steve Andreas.

In aceasta carte inovatoare si antrenanta, Steve Andreas ne ofera un obiectiv clar prin care putem deslusi mai bine esenta a ceea ce suntem. El distruge cateva mituri populare legate de conceptia despre sine si stima de sine, inlocuindu-le cu niste concepte utile si strategii practice pentru a ne perfectiona.

Dr. Michael D. Yapko, psiholog clinic, autorul lucrarii Breaking the Patterns of Depression.

Lucrarea de fata reprezinta exemplul cel mai bun si mai complet al modelarii excelentei NPL. Organizarea, segmentarea, maniera de gandire si rigoarea in distinctia facuta intre structura / proces si continut sunt evidente pe tot parcursul cartii. Imi place stilul didactic: clasificari clare, exemple, umor, demonstratie si bijuterii de intelepciune practica in fiecare capitol. Am aplicat multe dintre aceste metode pe mine insumi si clientii mei le folosesc si ei pentru a obtine rezultate imediate.

Kirk VandenBerghe, profesor NLP, autor, orator si instructor.

In aceasta carte frumoasa si pe alocuri geniala, Steve Andreas trateaza elementul distinctiv esential al identitatii personale. Exemplele sunt lucide, metodele sunt practice si extrem de folositoare, iar scriitura se distinge printr-o claritate exceptionala. O recomand calduros!

Dr. Stephen Gilligan, autor al cartilor Therapeutic Trances si The Courage to Love.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1439 sec