Termeni și condiții

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
 
MG NET DISTRIBUTION SRL este inregistrata cu numarul 19898 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. Si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MG NET DISTRIBUTION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor SC MG NET DISTRIBUTION SRL informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre ProCarti.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea ProCarti.ro de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office[at]procarti.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
ARIA DE ACOPERIRE A SECURITATII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI A POLITICII "COOKIE"

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile SC MG NET DISTRIBUTION SRL. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile SC MG NET DISTRIBUTION SRL.
Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la "cookie", utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.
 
Informatii generale colectate de SC MG NET DISTRIBUTION SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul ProCarti.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse ale SC MG NET DISTRIBUTION SRL, vizitarea anumitor site-uri din reteaua de ecommerce a SC MG NET DISTRIBUTION SRL, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC MG NET DISTRIBUTION SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale siteurilor, SC MG NET DISTRIBUTION SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor SC MG NET DISTRIBUTION SRL si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale siteurilor noastre, SC MG NET DISTRIBUTION SRL colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii.
In momentul crearii unui cont in reteaua de site-uri SC MG NET DISTRIBUTION SRL va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email, data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.
SC MG NET DISTRIBUTION SRL, de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs.
SC MG NET DISTRIBUTION SRL utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

ACCESUL LA SITE

Societatea MG NET DISTRIBUTION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MG NET DISTRIBUTION SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC MG NET DISTRIBUTION SRL

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul ProCarti.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de ProCarti.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ProCarti.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

SC MG NET DISTRIBUTION SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
SC MG NET DISTRIBUTION SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC MG NET DISTRIBUTION SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei SC MG NET DISTRIBUTION SRL sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC MG NET DISTRIBUTION SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care SC MG NET DISTRIBUTION SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC MG NET DISTRIBUTION SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul ProCarti.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea MG NET DISTRIBUTION SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI

Compania MG NET DISTRIBUTION are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, compania MG NET DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
MG NET DISTRIBUTION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, compania MG NET DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de comania MG NET DISTRIBUTION pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei MG NET DISTRIBUTION SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania MG NET DISTRIBUTION SRL, dar nu si alte despagubiri. MG NET DISTRIBUTION SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor companie MG NET DISTRIBUTION SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de compania MG NET DISTRIBUTION SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, compania MG NET DISTRIBUTION SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

RETURNAREA BUNURILOR COMANDATE


In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris compania MG NET DISTRIBUTION SRL SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume si sa faca dovedeasca cu acte data in care a fost ridicat de la posta sau cand ia fost livrat produsul de catre curier (Dovada se face prin trimiterea a unei copii pe e-mail dupa chitanta de la oficiul postal sau a AWB-ului de la curier). Compania MG NET DISTRIBUTION SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandata, daca acestea au fost achitate.
 
GRESELI DE TIPARIRE

Societatea MG NET DISTRIBUTION SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului (daca este cazul).

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania MG NET DISTRIBUTION SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office[at]procarti.ro

CONDITII LEGALE

Site-ul ProCarti.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre compania MG NET DISTRIBUTION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
 
   
Cum cumpar?


Pasul 1. Gasiti cartile care va intereseaza
Nu uitati sa folositi casuta de cautare rapida, aflata in partea de sus a monitorului! Introduceti date despre cartea cautata: titlu, editura, autor.
Pasul 2. Adaugati cartile alese in cosul de cumparaturi
Pentru aceasta apasati pe butonul adauga in cos situat in dreptul cartii respective.
Pasul 3. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi
Dati clic asupra butonului vezi cosul aflat in partea dreapta-sus a ecranului. Daca v-ati razgandit in privinta vreunui titlu de carte, este suficient sa-i bifatti casuta pozitionata in coloana Elimina. Pentru modificarea cantitatilor, folositi-va de butonul actualizeaza cosul.
Pasul 4. Creati-va un cont
Completati toate campurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
Pasul 5. Confirmati comanda
Mergeti "la casa" si confirmati comanda. Dupa aceasta tot ceea ce va ramane de facut este sa asteptati livrarea comenzii.
6. ATENTIE !!!
Va rugam ca la inregistrarea datelor pentru efectuarea unei comenzi sa verificati cu atentie corectitudinea adresei de mail utilizate si implicit adresa de livrare care trebuie sa corespunda cu cea din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.
 
Disponibilitate stocuri !
 
Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta (din depozitul nostru sau din cel al furnizorilor nostri).
Disponibilitatea reala a produselor va  fi comunicata prin email:
- daca comanda se poate onora integral se va trimite un e-mail de expediere al comenzii
- daca din comanda se poate expedia mai mult de 50% din valoarea comenzii se va trimite un mail de livrare partiala in care va precizam titlurile expediate cat si cele indisponibile.
- daca comanda nu se poate expedia din cauza lipsei produselor din stoc va anuntam prin e-mail in maxim 48 h (cele 48 h incep sa intre in vigoare in prima zi  lucratoare dupa ce s-a efectuat comanda)
Created in 0.0776 sec