50 de carti fundamentale de spiritualitate. Intelepciune perena despre revelatii, iluminare si sensul vietii

50 de carti fundamentale de spiritualitate. Intelepciune perena despre revelatii, iluminare si sensul vietii
-25%
Editura:
Anul publicării: 2008
Preț: 26,25 lei
35,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

50 de carti fundamentale de spiritualitate. Intelepciune perena despre revelatii, iluminare si sensul vietii - Editura METEOR PRESS. 50 de carti fundamentale de spiritualitate constituie un adevarat caleidoscop de analize revelatorii care-l ajuta pe cititor sa aprofundeze ideile multora dintre marii gânditori din sfera spiritualitatii. Autorulîmpinge calatoria deîmplinire spirituala pâna la ultimele sale consecinte explorând literatura dedicata revelatiilor, iluminarii si sensului vietii. olumulînglobeaza comentarii pe marginea a 50 de carti de renume care potîmbogati mintea si vindeca sufletul, traversând epocile, continentele, traditiile spirituale si convingerile seculare.
Continând comentarii revelatorii despre fiecare informatie clasica, de ordin biografic, despre autori,împreuna cu un ghid succint despre alte 50 de titluri semnificativeîn domeniu, 50 de carti fundamentale de spiritualitate ofera o trecereîn revista inedita a unui gen reintrat recentîn atentia publicului.
Tom Butler-Bowdon este recunoscut actualmente ca un expertîn literatura consacrata dezvoltarii personale.În acest sens, 50 de carti fundamentale de spiritualitate deschide o serie de cinci titluri conceputeîntr-un registru similar: 50 de carti fundamentale pentru dezvoltarea personala, 50 de carti fundamentale pentru succes, 50 de carti fundamentale de psihologie, 50 de carti fundamentale pentru prosperitate.

Format: 13 x 20 cm
Nr Pagini: 416

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1381 sec