A 8-A TREAPTA A INTELEPCIUNII
29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)

A 8-A TREAPTA A INTELEPCIUNII

A 8-A TREAPTA A INTELEPCIUNII
-25%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 408
Categoria: Carti diverse
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In cei peste cinsprezece ani care au trecut de la publicarea ei, o carte clasica in domeniu, The 7 Habits of Highly Effective People a devenit un fenomen international, cu mai mult de cincisprezece milioane de exemplare vandute. Zeci de milioane de persoane din lumea afacerilor, guverne, scoli si familii si-au imbunatatit in mod spectaculos conditiile de viata si activitatea in cadrul organizatiei din care fac parte prin aplicarea principiilor descrise de celebra carte a lui Stephen R. Covey.

"Opera lui Covey a influentat milioane si milioane de oameni din intreaga lume. Cartea de fata reprezinta un mare progres conceptual, in ea autorul ilustrand idei si practici care vor avea un impact profund asupra vietii noastre. A 8-a treapta a intelepciunii este o lectura minunata, un triumf al spiritului si, in opinia mea, cea mai importanta lucrare a lui Covey."

Warren Bennis, profesor emerit de management, autor al cartii On Becoming a Leader, coautor al cartii Geeks and Geezers: How Era, Values and Defining Moments Shape Leaders

"A obtine rezultate in companiile multinationale este o abilitate foarte rara si cartea de fata ne dezvaluie cum trebuie sa procedam. Sfaturile din paginile acestei carti se vor dovedi inestimabile pentru liderii care incearca sa obtina mai multa fermitate din partea angajatilor in indeplinirea obiectivelor organizatiilor."

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.5647 sec