Afumaturi. Carne, mezeluri, peste (Egon Binder)

Afumaturi. Carne, mezeluri, peste (Egon Binder)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 125
Categoria: Gastronomie
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Afumaturi. Carne, mezeluri, peste. Afumarea nu este numai un procedeu stravechi de conservare a carnii si pestelui. Ea adauga produselor din carne sau pestelui o savoare aparte, inconfundabila. Afumarea: la rece, la cald, fierbinte; efectele fumatului asupra afumaturilor. Cuptoare de afumare, camera de fum: afumatori portabile, gratare pentru friptura transformate in afumatori, afumatori improvizate in champing sau la pescuit. Afumatori de mare capacitate, principii de producere a fumatului, evitarea greselilor in procesul afumarii alimentelor. Afumarea carnii si mezelurilor: transarea, curatarea si sararea carnii, importante reguli de saramurare; carne de porc, miel, pasare si vanat; carnati proaspeti, carnati opariti si carnati fierti; cerintele fumului potrivit pentru fiecare. Afumarea pestelui: taiere, curatare, sarare; metode de afumare recomandate fiecarei specii in parte; pastrare. Retete.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Gastronomie

Created in 0.1248 sec