Aisbergul nostru se topeste. Schimbarea si succesul in orice conditii

Aisbergul nostru se topeste. Schimbarea si succesul in orice conditii
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cea mai bine vânduta carte în clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today si Businessweek

„Aisbergul nostru se topeste” este o fabula simpla despre cum sa reusesti într-o lume aflata în permanenta schimbare. Bazata pe lucrarile premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosita în sprijinul a mii de oameni si organizatii.

Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumosi, imperiali traiesc asa cum au facut-o de multa vreme. Dupa un timp, o pasare curioasa descopera ca o problema potential devastatoare le ameninta caminul – si practic nimeni n-o asculta.

Eroii povestirii, Fred, Alice, Louis, Buddy, Profesorul si NuNu seamana cu persoane pe care le cunoastem, poate chiar cu noi însine. Povestea lor face referire la rezistenta la schimbare si actiunea eroica, obstacole în aparenta dificile si cele mai inteligente tactici de a face fata acestor obstacole. Este o povestire care astazi apare peste tot în jurul nostru – dar pinguinii fac fata unor foarte reale provocari cu mult mai bine decât majoritatea dintre noi.

„Aisbergul nostru se topeste” se bazeaza pe munca de pionierat, care demonstreaza felul în care cei Opt Pasi conduc la schimbarea necesara în orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine si care furnizeaza în acelasi timp îndrumari nepretuite pentru o lume care se misca din ce în ce mai repede.

Format: 14.5 x 20.5 cm
Nr. pag 160
Autori: John P. Kotter, Holger Rathgeber
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Aisbergul nostru se topeste. Schimbarea si succesul in orice conditii

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1374 sec