Alchimie si nemurire

Alchimie si nemurire
-20%
ISBN: 973-7970-21-7
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 284
Format: 13 x 22 cm
Categoria: Altele
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Alchimie si nemurire.

Despre carte:

In Alchimie si nemurire (Secretele Cultivarii Naturii Esentiale si Vietii Vesnice) este infatisat pentru prima oara un curs complet de Yoga daoista impreuna cu instructiunile vechilor Patriarhi si Maestri Iluminati, astfel incat cititorul sa poata practica invatatura de la inceput pana la sfarsit.

Aceasta metoda consta in oprirea scurgerii Fortei Gene­rative, care este inerenta oricarui om, astfel ca in loc ca ea sa fie descarcata pentru a procrea urmasi sau sa se piarda, sa fie retinuta in trup pentru a fi purificata si transmutata in Vita­li­tatea Pozitiva pentru restaurarea Spiritului Originar care a existat inainte ca lumea actuala sa fi luat fiinta, Spirit care se poate reintoarce la primul sau Stadiu Nemuritor.

Conform acestei invataturi, nu este nevoie ca adeptul sa astepte pana ce, dupa moarte, va atinge nemurirea, pentru ca el o poate atinge in timpul vietii sale prezente si se poate bucura de beatitudinea netarmurita din Marele Vid in care el va aparea in nenumarate Corpuri de Transformare pentru a-i izbavi pe oame­ni de mizeria vietii pamantesti. Chiar daca se teme sa atinga acest ultim tel, el poate cel putin sa se bucure de o viata lunga, lipsita de boli (asa cum o explica autorul in cartea Secretele meditatiei chineze , in curs de aparitie la Editura Herald).

Invatatura a fost pas­trata timp de patruzeci si sapte de secole pana in prezent si adeptii sai sunt inca numerosi in Orientul Indepartat.

Tipul tiparirii: Policromie, carton laminat
Colectie: DAOISM

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

18,80 lei
23,50 lei (-20%)
Created in 0.1569 sec