Apropierea
21,21 lei
24,95 lei (-14,99%)

Apropierea

Apropierea
-15%
Anul publicării: 2010
Categoria: Proza diversa
Preț: 21,21 lei
24,95 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Apropierea este punctul de intersectie in care biografiile a trei prieteni se transforma din realitate in fictiune. Pe alocuri recognoscibile, personajele scapa intruna din mana cititorului, modificandu-si traseele si profilul. Se camufleaza cu abilitate. Cand firele par unite, o brusca rasturnare de situatie schimba radical perspectiva. Alte drumuri, alte roluri, alte povesti trec in prim-plan.
Marin Malaicu-Hondrari cultiva arta suspansului intr-un roman de dragoste, in care nu exista personaje secundare.
 
„Poet in fibra lui intima, dar– ca atatia poeti buni– atras irezistibil de roman, Marin Malaicu-Hondrari este un spirit cultivat, puternic interiorizat. Discursul sau„alb“, de un rafinament aproape auster, are o discreta, dar autentica noblete, iar nevoia de echilibru„clasic“ merge mana in mana cu fascinatia„coborarilor in Infern“. Marele sau atu, pe care cred ca va sti sa-l exploateze pana la capat, este forta interioara, dublata de o capacitate neobisnuita de esentializare a experientelor-limita.” (Paul Cernat)
 
„Pentru Marin Malaicu-Hondrari, ca si pentru Mircea Cartarescu, scrisul constituie actul existential cel mai profund, iar viata tasneste din grafemele si biografemele cartii. Literatura include, absoarbe, integreaza– si devine– Totul. As spune ca restul nu mai conteaza, daca ar mai exista vreun rest...” (Daniel Cristea-Enache)

„Un barbat cutreierind Europa pe urmele unei femei casatorite, Stapinita si trei prieteni obsedati de poezie, doua femei din Argentina si iubirea lor aproape imposibila– iata tot ce stiam cind am inceput sa scriu Apropierea.
Nu te poti deprinde cu scrisul. Daca ieri ai scris o pagina grozava, nimeni si nimic nu te poate asigura ca miine se va intâmpla la fel. Astept eu prea multe lucruri extraordinare? Da, da; si asta numai gindindu-ma ca nu incetez a crede intr-o iubire fara sfirsit, in vis si in poezie. Asa cum nu incetez a crede in autor-carte-cititor, acest triunghi amoros de o tensiune aproape insuportabila.”  (Marin Malaicu-Hondrari)NUMAR PAGINI:    248
FORMAT:    130x200
ANUL APARITIEI:     2010
Vezi și alte cărți: Fictiune

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1346 sec