Asociatiile de proprietari. Actualizat la 15. 09. 2016 (Cod 619)

Asociatiile de proprietari. Actualizat la 15. 09. 2016 (Cod 619)
-20%
Preț: 15,92 lei
19,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 386
Categoria: General

DESCRIERE

Asociatiile de proprietari - Editie actualizata.
 
Administrarea imobilelor, in speta, a blocurilor, revine Asociatiilor de proprietari care, in activitatea lor, prin hotarari incheie contracte de servicii de administrare a imobilelor, acestea fiind dintre cele mai frecvente. Culegerea cuprinde cele mai importante acte din acest domeniu, atat integral, cat si sub forma unui extras. Astfel, culegerea se infatiseaza ca un instrument util si de nelipsit atat pentru locatari, cat si pentru cei desemnati de acestia in gestionarea chestiunilor ce tin de competenta Asociatiei.

Aparitia unei noi editii a culegerii a fost determinata de multitudinea modificarilor legislative din domeniul legislatiei tehnice a imobilelor, legislatiei serviciilor publice, legislatiei ajutoarelor sociale si nu numai.

Din cuprins:

    Legislatia serviciilor publice (energie termica, apa si canalizare, salubrizare, gaze)– Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilitati publice, republicata (extras)
    Legislatia ajutoarelor sociale– O. U. G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie social in perioada sezonului rece
    Legislatia financiar-contabila, fiscal si privind contributiile sociale– Ordinul nr. 1969/2007 privind aprobarea reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial
    Legislatia ordinii publice si privind evidenta locatarilor– Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire social, a ordinii si linistii publice, republicata
    Legislatia tehnica– Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii (extras)

Puncte forte:

    Prevederi actualizate La Zi ale actelor normative conform ultimelor modificari
    Istoricul actelor normative

Nr. de pagini: 386
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.