Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie
Categoria: Povestiri
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Iti mai amintesti de Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram? De atunci au trecut zece ani, iar Celalalt Taram s-a schimbat. Granitele s-au rearanjat, carmuitorii sunt acum... altii. Nu se mai nasc decat Balauri"de rand", cu mai multe capete, dar mai putina putere. Ielele au imbatranit, Blajinii se ascund, Capcanii au pierdut razboiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodata, parjolesc totul in calea lor.

Acesta e momentul cand o noua aventura e pe cale sa inceapa. Prietenii? Aceiasi. Dusmanii? Cu mult mai multi. Carausul? Nu este singur, ci sunt... doi.

Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie - un roman semnat de Sinziana Popescu si ilustrat de Ciresica Litinschi, al doilea volum al seriei Andilandi - iti prezinta peripetiile gemenilor Andrei si Lucia in Celalalt Taram. In misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sanziene la Ursitoare, pe langa personajele binecunoscute ale primului volum, Carausii se vor mai intalni si cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palma-Barba-Cot si al sau Iepurele Schiop, cu Zanele-pasari si Valvele-baltii, cu Licuricii si cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei romanesti.

Invata din greselile lor. Nu se stie niciodata cand Andilandi te va pune la incercare si pe tine...

Nr. de pagini : 338
Anul aparitiei : 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1112 sec