Aventuri la inceput de an scolar, caiet 1. Activitati integrate pentru clasa a II-a

Aventuri la inceput de an scolar, caiet 1. Activitati integrate pentru clasa a II-a
-20%
Editura:
Preț: 6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pentru ca scoala poate fi o aventura pasionanta in cunoastere, pentru ca e varsta jocului si a curiozitatii creatoare, va propunem pentru clasa a II-a, setul de caiete intitulate AVENTURA INVATARII.

Seria AVENTURA INVATARII se compune dintr-o suita de cate patru caiete pentru fiecare semestru. Fiecare caiet reuneste, intr-o abordare integrata, urmatoarele obiecte de studiu din planul de invatamant: comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, muzica si miscare, arte vizuale si abilitati practice, dezvoltare personala. Rezolvand sarcinile de lucru din aceste caiete, elevii vor dobandi noi cunostinte si deprinderi structurate intr-un mod activ si atractiv, fiind pusi in situatii de invatare stimulative, complexe si in acelasi timp adecvate varstei.

Activitatile ii privesc in mod direct (pe ei– pe copii, experientele lor, familia, viata de zi cu zi, dar si lumea imaginatiei lor), dezvoltand o invatare personalizata, temeinica, ancorata in rezolvarea de probleme, realizarea de proiecte si dezvoltarea de valori si atitudini pozitive.


Autor: Mihaela Singer, Ligia Sarivan, Gheorghita Dorobantu, Irina Stoenica
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1771 sec