Baze extraterestre si OZN pe luna, pamant si marte

Baze extraterestre si OZN pe luna, pamant si marte
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Science fiction
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Mare Guzman, o doamna de nationalitate franceza, foarte bogata, a lasat Academiei de Stiinte Franceze o suma de 100. 000 (o suta de mii) de franci vechi, destinata sa recompensezez pe prima persoana care va intra in"comunicatie" cu locuitorii unui alt corp ceresc, altul in afara de Planeta... Marte-!
Dupa cate stim cu totii, acest eveniment nu s-a intamplat. Cand va avea loc si cine va avea fericita sansa de a realiza acest eveniment epocal, incasand si marele premiu pus in joc este foarte greu de anticipat, viitorul nu uitati ca este plin de surprize...
Insa, daca nu ati fost atenti suficient, o intrebare ramane:
De ce era scoasa din ecuatia premiului tocmai Planeta Marte!?
Ce stia doamna Mare Guzman si noi nu stim in legatura cu Planeta Rosie!?!?
NASA"are ceva deosebit de important, vital de ascuns". Aceasta este parerea a tot mai multor cercetatori independenti cat si a unor oameni interesati de problemele legate de existenta si contactul cu civilizatiile extraterestre.
La mijlocul lunii aprilie 2012, ziarele din S. U. A, dar si alte publicatii din lume, au preluat informatiile date de un cercetator solitar american care afirma ca a gasit dovada de netagaduit a existentei extraterestrilor, fapt ascuns de catre NASA de decenii...
Cercetatorul mentionat afirma ca dupa ce a analizat imagini publice ale NASA a gasit dovada existentei extraterestrilor!

Nr. de pagini: 290
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1309 sec