Biotipologia umana si zodiile

Biotipologia umana si zodiile
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

CUVANT INAINTE

Plecand de la preceptele biblice ale Genezei, omul a fost facut dupa ce mediul sau inconjurator; cerul cu astrele si pamantul cu apele, vegetatia si vietatile fusesera create, astfel ca Inca de la Inceputurile sale pamantene el a fost si este in relatie directa cu intreaga natura. In acest context categoriile relatiilor fiintei umane au cuprins pe cele imediate, directe (mediul geografic, flora, fauna) si pe cele de la distanta constituite din existenta planetei In sistemele cosmice, In primul rand cel solar.

Interferentele celor doua categorii de relatii geo-cosmice au constituit - si constituie Inca - interesul cunoasterii fundamentale ale omului, acesta fiind unica fiinta rationala care realizeaza ipostaza de a fi bio-psiho-socio-culturaIa. Intelegerea cat mai deplina a acestor relatii a constituit o preocupare intelectuala permanenta pe masura evolutiei gandirii sale.
Astfel au fost studiate influentele pe care le poate suferi In conditiile energeticei cosmice (rezultata prin pozitionarea spatiala a sistemelor astrale) organismul uman referitor la unii din parametrii sai fundamentali; structura si conditia psiho-fiziologica, aceasta Incepand Inca de la nasterea sa.
Permanenta acestei preocupari intelectuale sau stiintifice a fost sustinuta si de cunoasterea progresiva a raporturilor sistemelor planetare in cadru: Astrofizicei. In diacronia cunoasterii raportului Zodiac _ adica asezarea pe bolta cereasca a plantelor - si fiinta umana au fost incluse interferentele asupra corpului (fenotipia) si comportamentului psihofiziologie (genotipia).

Biotipul uman (adica fenotipul si genotipul) a fost caracterizat In contextul conceptual al Astrologiei, descriindu-se modele definitorii cu tenta de specificitate, In raport de venirea directa incipienta a fiintei umane In campul interferential astrologic, adica de la nastere.
Daca interferenta campurilor astrale asupra omului reprezinta o realitate acceptata, capacitatea de receptie a omului difera Insa In contextul temporal al vietii sale biologice.

Omul ca fiinta bio-psiho-socio-culturaIa detine conditia de a fi un sistem antientropic care-si creaza nu numai sisteme proprii, dar Isi modifica si-si adapteaza, pe cele detinute, In conditiile existentei sale, ceea ce defineste fiabilitatea sa biologica.

Daca pot fi descrise si clasificate unele diferente dintre entitatile umane, la un moment dat, ele nu sunt Intotdeauna din grupul celor initiale (determinate dupa criteriile zOdiacale), interferentele informational-biologice


Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 253 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Biotipologia Umana si zodiile

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.