Calea spirituală yoga
22,33 lei
29,00 lei (-23%)

Calea spirituală yoga

Calea spirituală yoga
-23%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 232
Format: 13x20cm
Categoria: Yoga
Preț: 22,33 lei
29,00 lei (-23%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Calea spirituală yoga - Osho. Calea spirituală yoga.


Pe cât de celebră este practica Yoga, pe atât de puţin este cunoscută. Pe cât de mult o critica cei ce nu au participat niciodată la o lecţie de Yoga, pe atât de mult o apară aceia care s-au convins de binefacerile ei, datorita faptului că au obţinut rezultate.
Yoga este o ştiinţă, iar cel mai mare savant al ei a fost Patanjali. Nimeni nu poate fi comparat cu el. Pentru prima oară în istoria umanităţii, acest om a redus religia la stadiul de ştiinţă. El a transformat religia într-o ştiinţă, revelându-i legile. Ea nu cere nimănui să creadă în ceva anume. Singurul lucru pe care îl cere ea este să "experimentezi". La fel cum ştiinţa are nevoie de experimente de laborator, Yoga îţi cere să experimentezi. Nu există nici o diferenţă între experiment şi experienţa; singura diferenţă este dată de direcţie. Un experiment este orientat către exterior, în timp ce o experienţă este interioară. Altfel spus, experienţa este un experiment interior.
Yoga este o ştiinţă existenţiala, experimentala. Nu ai nevoie de crede curaj.
O credinţă este ceva superficial. Ea nu transformă în nici un fel fiinţa. Astăzi poţi fi hindus, şi mâine poţi trece la creştinism. Poţi trece de la Gita la Biblie, apoi, la fel de uşor, la Coran. Omul care a trecut de la una la alţii rămâne însă acelaşi. Tot ce şi-a schimbat el sunt convingerile. Convingerile sunt la fel ca şi hainele. Ele nu transformă nimic substanţial. Omul rămâne acelaşi. Nu poţi ajunge la adevăr cu ajutorul convingerilor, ci doar prin experienţă, prin propriile tale realizări.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1713 sec