Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare

Carnati, Salamuri si Leber. Producere si comercializare
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bussines
Preț: 10,78 lei
13,48 lei (-20,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un ghid ce te invata metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului pe care le poti aplica si tu fara probleme la tine in bucatarie.

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

     - Ghid pas cu pas
     - Sfaturi profesioniste de la macelarie
     - Retete clasice si noi.
     - Capitol pentru calcularea costurilor
   
Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.   
 

Cuprins:

Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
Bruhwurst (carnati opariti)
Retete de Bratwursti opariti
Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
Dauerwurst si Rohwurst
Retete de Rohwurst
Blutwursti si Rotwurst
Retete de Blutwurst si Rotwurst
Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
Siilzwurst (toba si piftie)
Reteta de Siilzwurst 
Pastete, pate si rulada
Retete de Pastete
Calculul costurilor

Autor: Franz Doppler, Roman Eibensteiner
Anul aparitiei: 2009
Editura: M. A. S. T.
Nr. pagini: 142

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1190 sec