Catalina Danila, Romanul omului bolnav de toate

Catalina Danila, Romanul omului bolnav de toate
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Romane
Preț: 12,60 lei
14,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fiecare viata traita in Hristos este o viata care merita povestita. Aceasta poveste este ca o apa vie ce poate fi turnata in multe forme: intr-un ulcior de lut sau intr-o cana din care se soarbe de obicei cafeaua, intr-un biberon ce hraneste pruncii sau in eprubeta unui cercetator stiintific. Important este ca ea sa fie scoasa la lumina si sa fie impartasita tuturor. Sa devina albie de urmat sau hrana, subiect de contemplare sau pretext de comuniune la„un pahar de vorba”.

Acesta este gandul cu care Editura Doxologia a initiat un adevarat proces de extractie literara.„Primele semne” este o colectie ce isi propune sa exploreze zacamantul inimii pe Cale si, functie de filonul descoperit, sa rafineze aceasta viata din adanc, spre a fi daruita lumii cuvintelor. Nu e o rampa de lansare a tinerelor talente, nu e consfintirea notorietatii si valorii unui autor (desi poate fi si aceasta), ci este o invitatie la a lua Cuvantul. La a-L trai si povesti.

***

Aflat, la inceput, in dumnezeiasca vecinatate a Celui ce avea drag a se plimba„in racoarea serii”, omul a ales sa cada in grea boala. Viata lui s-a lipit de pamantul ce a devenit, de atunci, pat de suferinta. Venind Domnul, intinzand nevinovatele, fara prihana mainile Sale pe Crucea de pe Golgota, a putut ridica din aceasta boala de moarte si de iad pe tot cel ce raspunde chemarii Sale.

Povestea Catalinei Danila atinge tocmai acest sensibil si vital subiect pentru orice om: agonia sufletului ce nu vrea sa stie de Dumnezeu, nevoia de vindecare, dar si ispita de a ramane in aceasta perversa placere de a suferi. Romanul investigheaza optiunile pe care le poate avea omul inzestrat cu o libertate pe care nimeni, nici macar Dumnezeu nu o poate incalca: de la a cobori in iadul sinuciderii la zvacnirea nestavilita catre inaltul Cerului– toate sunt posibile.

Sa faci din boala anticamera raiului sau lift catre iad, aceasta e alegerea!Pr. Constantin Sturzu

Nr. de pagini : 144
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1129 sec