Codul muncii

Codul muncii
PRP: 119,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 102,34 lei
Diferență: 16,66 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 832

DESCRIERE

Codul muncii
Lucrarea este concepută pe structura Codului muncii, fiecare articol fiind însoţit de toate informaţiile necesare cu privire la aplicarea sa: conexiuni cu alte acte normative; indicarea celor mai importante surse doctrinare referitoare la articolul respectiv; decizii ale Curţii Constituţionale de admitere şi/sau de respingere a excepţiilor de neconstituţionalitate; decizii ale Curţii de Justiţie a Comunităţilor Europene; deciziile pronunţate în recursurile în interesul legii şi deciziile de îndrumare pronunţate de fostul Tribunal Suprem, precum şi decizii interesante ale celorlalte instanţe judecătoreşti.
Partea a doua a lucrării sistematizează legislaţia conexă în materie, inclusiv Contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii 2007-2010, astfel încât utilizatorul să poată găsi într-un timp scurt toate informaţiile relevante în domeniul dreptului muncii.
Lucrarea se adresează, aşadar, tuturor persoanelor implicate în acest domeniu: judecători, avocaţi, consilieri juridic, sindicate, angajatori, salariaţi, cercetători, studenţi, specialişti în resurse umane.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0683 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.