Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza

Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Sport
Preț: 16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Optiunea pentru tema lucrarii are la baza preocuparile pentru atletism,precum si acumularile realizate in facultate pentru intelegerea stiintifica a acestui sport si a metodicii de pregatire a viitorilor  atleti. Din ratiuni didactice, lucrarea am facut-o, cu prioritate, asupra antrenamentului de viteza. Pregatirea viitorului atlet presupune invatarea unui complex de exercitii coroborata cu insusirea unor elemente tehnice cat si tactice care formeaza, impreuna, personalitatea sportivului.

Aceasta lucrare se adreseaza in mod special atletilor care practica alergarea de viteza,  profesorilor de educatie  fizica si sport si mai ales antrenorilor de atletism. Lucrarea  studiaza atat componentele de baza ale atetismului cat si aplicarea antrenamentului de viteza atat la copii din scoli cat si la cei care fac performanta, atleti care practica probele de viteza. 

Lucrarea reprezinata un aport teoretic la imbogatirea cunostintelor, priceperilor si deprinderilor copiilor cat si atletilor care practica aceasta ramura sportiva, dar mai ales a celor care ii formeaza, profesor-antrenor.

Aceasta lucrare a fost realizata din prisma teoreticianului,  care a dorit sa vina cu ceva nou despre acest sport si sa largesca orizonturile legat de antrenamentul de viteza.


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 84

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1271 sec