CONVERSATII DECISIVE - Cums a vorbesti cand miza e mare

CONVERSATII DECISIVE - Cums a vorbesti cand miza e mare
-30%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele
Preț: 13,30 lei
19,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aventura in lumea comunicarii continua. E timpul sa avem conversatii decisive, piatra de hotar a interactiunilor cu semenii nostri.
    O discutie intre doua sau mai multe persoane, in care:
1. interesele sunt mari,
2. opiniile difera si
3. atmosfera emotionala este incarcata,
iata ce este o conversatie decisiva.
    Autorii, cercetatori si voci bine cunoscute in domeniul eficientei organizationale si al leadershipului, au descoperit ca relatiile, carierele, institutiile si comunitatile puternice au aceeasi sursa de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu inalt grad emotional si mize mari.
Indivizii cei mai influenti, care pun lucrurile in miscare si, in acelasi timp, isi construiesc relatii, sunt cei ce stapanesc arta conversatiilor decisive. Oamenii care poarta in mod obisnuit conversatii decisive si o fac bine sunt capabili sa exprime opinii controversate sau chiar riscante intr-un mod care sa-i faca auziti. Sefii lor, colegii, cei implicati direct ii asculta fara a trece in defensiva sau a se infuria.
    Pe plan profesional si personal, nu mai trebuie sa alegeti intre a fi cinstit si a fi eficient. Nu trebuie sa alegeti intre sinceritate si cariera. Pentru ca puteti invata cum sa obtineti un control emotional superior in situatiile limita, puteti transforma frustrarea si furia in dialog si obtine siguranta care mentine fluxul comunicarii, devenind convingatori fara a fi nevoie sa va impuneti agresiv.
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

CONVERSATII DECISIVE - Cums a vorbesti cand miza e mare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1510 sec